Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Akra- Boršov- 1:2 (0:2)- 67´Vansa- 12´Brenkus, 34´L.Bendík

Sestavy

Akra: Posiřil- P.Šauer, Vydra, Klement, M.Šauer- Chmátal, M.Horčička, Baloun, Vansa- J.Propš (Svobodný), Hynšt (Vaclík) 

Boršov: Machata- Dvořák (63´Vosáhlo), Váša, Hlaváček, M.Bendík- Macho (76´Fessl), Haňur, Jaroš, Chuchel- L.Bendík, Brenkus (86´Makovec)

 

Obrazek

Začátek zápasu byl ve znamení vzájemného oťukávání. Postupně získali územní převahu hosté a ve 12.minutě L.Bendík vybídl finální přihrávkou Brenkuse, který s přehledem podél brankáře Posiřila otevřel skóre. Na druhé straně střílel z 20 metrů nebezpečně Baloun, ale skóre se neměnilo. Potom nepřesně hlavičkoval hostující Haňur. Ve 30.minutě stříleli nebezpečně domácí, ale Machata si se střelou z úhlu poradil. O chvilku později míč po rohu hostujícího Váši, hlavou minul v šanci Chuchel. A ve 34.minutě se hosté dočkali podruhé. Hosté využili moment překvapení, když po útočné akci domácích, využili jejich otevřené obrany. Váša dlouhým pasem našel na půlce L.Bendíka, který vyhrál souboj s obráncem a střelou na zadní tyč zvyšoval na 0:2. Do konce poločasu měli hosté ještě šanci na zvýšení skóre, ale Posiřil se zaskočit nenechal. Hosté Akru k ničemu nepustili a zaslouženě drželi vedení.

Domácí postupně vystřídali a taktický tah se začal ukazovat jako správný. Domácí útočníci vytvářeli důrazem územní převahu. ObrazekV 64.minutě mohl, ale skóre navýšit L.Bendík a o chvilku později i Chuchel, ale oba své šance nedali. To se hostům vymstilo v 67.minutě, když se do míče opřel Vansa a snížil na 1:2. Potom hostující Hlaváček včas zblokoval nebezpečnou střelu domácích. Po-té domácí ještě více hosty zatlačili, ale do větších šancí se již nedostávali. Ke konci ještě včas zachraňoval hostující brankář Machata.

V zápase dvou rozdílných poločasů, rozhodla lepší koncovka hostů z prvního poločasu.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Akra- Boršov 1:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to zápas

(Wans, 7. 9. 2009 14:38)

Gratuluji ke třem bodům a k mému úžasu velmi dobře napsanému a objektivně hodnotícímu článku...klobouk dolu.Wans-Akra. Body sme nezískali jelikož chyběl luigi soukupů, to bylo vaše jediné štěstí:)

Zápas

(Zdeněk, 5. 9. 2009 14:20)

Po výborně takticky zvládnuté první půli, se soupeř zberchal a naší pasivitou nás zatlačit na vlastní půli. Dobré body