Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Bavorovice B - Boršov 3:3

Bavorovice B - Boršov 3:3 (2:3)- 5', 61´Šefčík,17' Seethaler - 16', 29' Šimeček, 32' Macík

 

Sestava: Fabián - Matoušek (46' Lísal), Křemen (46' Švejda), Filištein, Komrska - Anderle, F. Pokorný (63' Fessl), Gruber, Soukup - Šimeček, Macík (63' Muller)

 

Zápas střídal úseky, kdy se zdálo, že hosté jsou na výletě a procházkovým způsobem si dojdou pro výhru. Bohužel pro hosty se nakonec domácí sešli a to nijak ve špatném složení, když využívají pendly z A- týmu, p1210758.jpgkteří se zahřáli v dopoledním zápase. Hosté pracovali více s míčem, ale domácí se je snažili od vlastní půle včas napadat. Nakonec se dostávají domácí do vedení, když nedůrazně hlídaný Šefčík využívá svou silnou zbraň a to je zakončení hlavou a otevírá skóre na 1:0. Z hosty to nic moc neudělalo a tak chvíli trvalo než přidali na obrátkách. Nakonec se již v 16. minutě dočkali vyrovnání, když Šimeček utekl svému strážci za obranu a v souboji přehazuje brankáře 1:1. Vyrovnání bylo pouze dílčí změnou skóre, protože za minutu domácí opět vedou, když Slípka šikovně obchází hostující obranu a připravuje tutovku pro Seethalera, který s jistotou dostává domácí do vedení 2:1. Tento gól byl konečně signálem pro hosty začít více se pohybovat a jít výsledku trochu naproti. Hosté převzali iniciativu a začalo se hrát více před domácí brankou, ale většina pološancí končí na zhuštěné domácí obraně. Vyrp1210761.jpgovnání přišlo poměrně brzo. Hostující Šimeček se nenechal zády k bráně odstavit od míče. Míč nepůjčil ani volným spoluhráčům, neprve přetlačil obránce, potom si před vápnem připravil míč a krásnou střelou vyrovnává na 2:2 (konečně se nové "svítící" kopačky dočkaly také gólu na hřišti soupeře wink ). Za chvilku už hosté vedou, když Macík využívá centrovaný míč do vápna, kde v souboji vyhrává souboj a hlavou bod břevno dostává prvně hosty do vedení 2:3. Ve zbytku poločasu ještě domácí hrozí po standardních situacích a hosté nevyužívají ošemetné situace v domácím vápně a tak se již skóre nemění.

Druhý poločas je již v režii hostů, kteří se snaží navýšit vedení, ale finální zakončení je nepřesné, případně jejich šanci zp1210773.jpgmaří domácí pomezní rozhodčí. Nakonec je překvapivě vyrovnáno, když Šefčík využívá trestný kop a překonává hostujího Fabiána 3:3. Po vyrovnání hosté střídají a posílají do hry i svého indisponovaného nejlepšího střelce Mullera. Hosté zvyšují převahu, ale stále je ničí nepřesné zakončení.  A když už se jim gól Gruberem z trestného kopu povedlo vstřelit, tak spící rozhodčí ho neuznává z důvodu, že míč neviděl v brance (0,5 m není žádná míra frown). Jednu ze šanci hostů při střele Filišteina vyráží brankář Koláček před sebe a před dorážkou stejným hráčem pomezní rozhodčí urputnou signalizací signalizuje ofsajd(?) a hra je přerušena. I u dalšího spornép1210763.jpgho okamžiku exceluje domácí pomezní, když zachycení míče hostujícím Mullerem před brankovou čarou a gólovým zakončením Filišteina je opět přerušeno píšťalkou rozhodčího. Největší šanci zahazuje v 82.minutě Gruber, když obchází z levé strany tři bránící domácí hráče a sám před brankářem míjí branku. Další zakončení je také nepřesné a tak se již skóre nemění.

S výsledkem se již nic nedá dělat, míč je kulatý a úroveň zúčastněných taková jaká je, proto si musíme vzít body za týden ve Strýčicích. Tam by se mohl již objevit v sestavě, zraněný Muller, který o tomto víkendu přišel o pozici nejlepšího střelce soutěže a tak by mohl mít o další motivaci postaráno smiley.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Bavorovice B - Boršov 3:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář