Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Akra 2:3 (1:1)- 30´Nídl, 85´Váša- 41´, 81´Baloun, 87´Horčička

Sestavy:

Boršov:

Bublík- Macho, Dvořák (74´Kučera), Hlaváček (53´Nejedlý), Chuchel, Fessl- Šimeček (87´Makovec), Nídl, Váša, Haňur- L.Bendík

Akra:

Posířil- P.Šauer, M.Šauer, Kubart- Maršán- Chmátal, Baloun, Horčička, Klečka- Propš, Svobodný

střídali: Stehlík, Karásek

 

V zápase předních týmů soutěže, Obrazekhosté oplatili domácím podzimní porážku. Od začátku utkání bylo vidět, že se bude jednat o vyrovnaný zápas. Domácím se nedařila kombinační hra a naráželi na dobře organizovanou obranu.

Ve 24. minutě se po centru z pravé strany dostal k zakončení hostující Svobodný, ale Bublík stačil vyrazit. Na druhé straně se neujala střela domácích z hranice vápna. Domácí dostal do vedení ve 30. minutě Nídl, když si před vápnem vyměnil míč s Vášou a s přehledem prostřelil Posířila. Ve 34.minutě se ke střele dostal hostující Klečka, ale skóre se neměnilo. Hosté vyrovnali ve 41. minutě Balounem, který vybojoval míč před domácím vápnem a střelou z hranice vápna vyrovnal.

Druhý poločas byl ve znamení územní převahy domácích, ale stále se jim nedařilo najít skulinku v hostující obraně. ObrazekVe vzduchu kraloval hostující Maršán a tak to domácí zkoušeli po zemi. V 53.minutě dostal dlouhý míč za obranu domácí L.Bendík, ale P. Šauer v poslední chvíli zasáhl a šanci zmařil. V 56.minutě se do další šance dostávali domácí, ale Haňurova střela z deseti  metrů nebyla přesná. V 62. minutě na rohový kop Váši nabíhala dvojice Chuchel, L.Bendík, ale ani jeden netrefil míč. A když se dále neprosazovali domácí, tak nejprve šanci hostů v 64.minutě zastavila domácí obrana. V v 66. minutě střela Propše minula cíl. A v 71.minutě to zkoušel z dvaceti metrů hostující Baloun, ale nebezpečnou střelu chytil Bublík. Nakonec se v 81.minutě hostující Baloun chopil dlouhého nákopu brankáře, poradil si s obránci a obstřelil Bublíka 1:2. ObrazekDomácí otevřeli hru a vrhli se do útoku. Nejprve se do veliké šance dostával Chuchel a Haňurem, ale domácí obrana včas zastavila. Potom se domácím nakonec povedlo ze štěstím vyrovnat za čtyři minuty Vášou, který s nulového úhlu prostřelil Posiřila. Hosté zápas jen nedohráli a o svém vítězství rozhodli těsně před koncem vyrovnaného zápasu, nádhernou brankou Horčičky.

Hosté se představili jako kompaktní tým, zahrála jim velmi dobře obrana a hlavně v záloze výborně hrající T.Baloun. Domácím se nedařila hra a chyběl snadnější přechod do útoku.

 

Hodnocení výkonů: (hodnotil Brenkus, Soukup, Švejda)

Bublík-6

Macho-4,2

Dvořák-3,7

Hlaváček-4,8

Chuchel-5

Fessl-4,5

Šimeček-4,7

Nídl-5,3

Váša-5,7

Haňur-4,3

L.Bendík-4,3

Nejedlý-4,3

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Akra ČB 2:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Graman

(Zdeněk, 13. 4. 2010 12:53)

no jsem celkem zvědavej, jak mu to půjde :-)

graman

(luigi, 13. 4. 2010 10:40)

kdyz si bude chtit jarda dat a neda si tak bude vyhra...

Zápas

(Zdeněk, 13. 4. 2010 8:22)

Vytrácí se lehkost hry, ale vyhrál hlavně štastnější tým. Hlavně pozor na následující zápas na Včelné. Známe se, jak nám to tam jde. Hlavně máme vždy na Včelné problém s účastí!!!

Rudolfov

(FCB, 12. 4. 2010 14:39)

Rudolfov prohrál, takže dvojnásobná škoda.....