Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Bavorovice B 6:0

Boršov - Bavorovice B 6:0 (3:0) - 12', 22', 60' Muller, 35' Lísal, 73' 82' F.Pokorný

 

Sestava Boršova:

Fabián - Fessl, Křemen, Filištein, Komrska - Lísal, F.Pokorný, Gruber, Soukup - Muller, Šimeček (81' Machata)

10.4.2014borsovbavorovice.jpg

 

Do tohoto zápasu přijeli hosté oslabeni o některé hráče, kteří šli hrát za áčko hrající ve stejný čas. Tým Boršov na tom ale nebyl o moc lépe, musel se obejít bez řady hráčů, kteří se na poslední chvíli omluvili a nedorazili, a tak muselo do hry nastoupit několik zraněných hráčů. To ale naštěstí nebylo na nich téměř znát a odehráli své posty dobře. Zápas začal vyrovnanou hrou s náznaky šancí pro hosty i domácí. Obrana na obou stranách si ale dokázala poradit. První udeřil Boršov. Ve 12‘ Gruber poslal přesný balón Mullerovi do běhu k rohu malého vápna. Ten si míč ještě popostrčil, čímž se dostal téměř ze střeleckého úhlu, ale gol nakonec vstřelil přízemní střelou na zadní tyč. Hosté byli poměrně silní v záloze a míče neztrácely. Do vápna se ale kombinační hrou nemohli dostat a tak to několikrát zkoušeli střelami z dálky. Ty ale postrádali přesnost a většina mířila do středu branky na připraveného golmana a nebo mimo branku. Nakonec Boršov přidal druhou branku. Ve 22‘ Šimeček poslal balon do běhu opět Mullerovi, který šel sám na brankaře z pravé strany a s přehledem brankaře obstřelil a navýšil vedení na 2:0. Z čeho hosté byli opravdu nebezpeční, bylo velmi rychlé rozehrávání volných přímých kopů. Vždy je stihli rozehrát, než se hráči Boršova zkoncentrovali. I když rozehrávali přímý kop z velké vzdálenosti, vždy se téměř okamžitě dostali k zakončení. Brankař Boršova byl ale vždy pozorný a všechny střeli pochytal. Ve 28‘ se dostal Soukup přes několik bránících hráčů a už šel sám na brankaře. Poslední hráč hostů ho ale stáhl za dres ve velkém vápně a měla se tak kopat penalta. Rozhodčí ale k překvapení všech odpískal faul od Soukupa na hráče hostů. Za pár minut přidal Boršov ale stejně třetí gol. Po krásné kombinaci na první dotek se dostal F.Pokorný až k malému vápnu. Tam ještě předložil balon dobíhajícímu Lísalovi do strany, a ten téměř do prázdné branky navýšil vedení na 3:0. Hosté mohli v závěru korigovat výsledek. Zahrávali trestný kop pár centimetrů před vápnem. Trestný kop se ale hostům nepovedl a skončil na zdi. Míč se odrazil k Fesslovi, poslednímu člověku ve zdi. Ten vzal míč, prošel s ním až za polovinu hřiště a poslal míč rozběhnutému Mullerovi. Brankař hostů ale celou situaci přečetl a u míče byl o zlomek vteřiny rychleji.

Druhý poločas začal v obdobně rozvážném tempu jako první poločas. Hosté se nikam nehrnuli a pozorně bránili. Míč měl tak víc na kopačkách Boršov z čehož vyústil i další gol. V 60‘ po rozehrávce mezi stopery na polovině hřiště se přesunul míč na pravého obránce Fessla. Ten popotáhl míč pár metrů podél postranní lajny a poslal do vápna centr s ideálními parametry na nabíhající dvojici hráčů Soukupa a Muller. Míč se snesl mezi penaltu a velké vápno. K míči se dostal jako první Muller a hlavou, jako v předchozím zápase, přehodil špatně vyběhnutého brankaře hostů a navýšil vedení na 4:0. Po čtvrtém golu se hra Bavorovic rozsypala a přestali se snažit o hru dopředu. Většinou šel do útoku pouze jeden hráč na čtveřici obránců a míč tak vždy ztratil. V 73‘ se dostal do střelecké pozice Šimeček z pravé strany. Střelu brankař vyrazil pouze na levý roh malého vápna, kde stál osamocený F. Pokorný. Ačkoli se na brankové čáře pohybovala dvojice hráčů hostů, F.Pokorný našel mezi nimi skulinu a navýšil vedení již na 5:0. O pár minut později bylo pro hosty ještě hůř. F. Pokorný získal míč, popotáhl si ho z rohu na střed velkého vápna a krásnou střelou, která se ještě dvakrát odrazila od břevna a až pak skončila v bráně, navýšil vedení na 6:0. Do konce zbývalo necelých deset minut a domácí chtěli přidat další goly. Začali se tak nebezpečně otevírat okýnka v obraně Boršova, ale ta si dokázala s náznaky šancí poradit. Boršov se v závěru dostal ještě ke třem velkým šancím. Dvakrát krátce po sobě se dostal střídající Machata k odraženým balónům na hranici velkého vápna. První střela skončila jen těsně vedle pravé tyče. Druhá střela o pár minut později mířila již do brány, ale zastavila se o nohy hráčů stojící na brankové čáře. V poslední minutě se dostal ještě k zakončení Muller. Brankař jeho střelu neudržel a propadla za něj. K míči měl tak nejblíže Soukup, který mohl zakončit do úplně prázdné branky. Brankař hostů na nic nečekal a chytl mu nohu, kterou chtěl zakončovat. Než si stihl Soukup uvědomit co se děle, míč z brankové čáry odklidil hráč hostů. Jasnou penaltu rozhodčí opět neodpískal a naopak odpískal konec zápasu.

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Bavorovice B 6:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xcyxc

(mili, 10. 10. 2014 12:51)

poslední věty jsou stejnak nejlepší :D

zápas

(zup, 6. 10. 2014 14:59)

grafika pěkná ale kde je komentář?

Re: zápas

(L.Fessl, 6. 10. 2014 17:03)

Na tom se pracuje, snad večer :-)

Re: zápas

(Zdeněk, 6. 10. 2014 21:13)

Není ten pán náročný? :-)
Ten ti dám snadno já:
Ten pán, co dohrál v záloze s kartou a jazykem na vestě, lítal po hřišti jako bůh. Nebyl k udržení a dokonce se snažil nafilmovat penalty, kde se dalo :-). Vesměs padal po každým přiblížení soupeře. Otázka, zda-li vyčerpáním, či strachem ze soupeře :-D.
Příště hraješ brko :-):-):-)...