Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - D.Voda B 3:1

Boršov - Lišov B 3:1 (1:1)  22', 67' Muller, 79' L.Bendík - 14'Toman

ČK 0:1 61´Toman

Sestava Boršov:

Machata - Lísal (80' Skopec), Pokorný, Nejedlý, Šimeček (85' Fessl) - Švejda (74' Dvořák), Gruber, Soukup (78' Hubschmann), M.Bendík (57' V.Lang) - Muller, L.Bendík

sestava4.jpg

Hosté začali velice aktivně již od samého začátku a dostali Boršov pod tlak. Několikrát se jim podařilo projít přes obranu jednoduchou narážečkou. Jejich zakončení ovšem vázlo na nepřesnosti a golmanu Machatovi. Nakonec se jim podařilo vstřelit gól ve 14‘ po rychlém brejku. Hostující hráč zavezl balon po prvé straně téměř k rohovému praporku a výstavním centrem vybídl osamoceného hráče hostů k zakončení do prázdné branky. Po vedoucím golu hosté polevili a tak začal hrozit Boršov. Ve 22‘ poslal Pokorný centr z poloviny hřiště. Hostující hráč jej podběhl a míč se dostal k osamocenému Mullerovi. Ten na nic nečekal, jedním dotekem si míč připravil a druhým pálil kolem brankáře a srovnal tak na 1:1. Boršov pomalu zvyšoval tlak, ale k dalšímu golu to do poločasu již nevedlo.

Druhý poločas pokračoval Boršov k aktivitě ve které skončil. V 47‘ se dostal Muller po centru k balonu a poslal střelu k tyči. Jeho střelu brankař nedokázal chytit, a tak se Muller na podruhé pokusil překonat brankaře. Téměř z brankové čáry však přestřeluje branku. V 61‘ hráč hostů dostává pravděpodobně za řeči druhou žlutou kartu, a tak D.Voda dohrává o deseti. Po několika minutách trestá podruhé Muller a otáčí tak zápas na 2:1. Hosté v deseti se již k žádným nebezpečným akcím nedostávají a spíše se soustředí na obranu. Boršov však nic nenechává náhodě a chce vstřelit ještě alespoň jeden gol. Může tak učinit L.Bendík, který stanul sám před golmanem. Jeho střelu však golman chytá. Boršovu se daří vstřelit uklidňující gol v 79‘ kdy se po zajímavém obloučku od V.Langa dostává k balonu znovu L.Bendík. Ten tentokrát míří lépe a z úrovně penalty prostřeluje brankáře a zvyšuje tak na 3:1. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

wow

(Míra, 17. 9. 2013 10:51)

Ta nabitá lavice :-)