Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Dubné 4:1 (1:1), 45. a 77. Pokorný, 65. Haňur, 73. Váša – hosté 8. min.
Sestava: Macek - Macho (46. Chuchel), Váša, Haňur, Vosáhlo - Šimeček (M. Bendík), Graman (Dvořák), Pokorný, Nídl - L. Bendík, Nejedlý

ObrazekVe vyrovnaném poločase byli ze začátku zápasu nebezpečnější hosté z Dubného, což potvrdili v 8. min., kdy se ujali vedení 0:1. V 10. min. dalšímu gólu v domácí síti zabránilo nepřesné zakončení. Nebezpečný domácí roh zachraňoval v 16. min. vyražením hostující brankář. V 18. min. se do velké šance dostal domácí L. Bendík, ale centrovaný míč hlavou netrefi l dobře. Ve 20. min. se za obranu hostů dostal po nahrávce Pokorného Nídl, ale sám na hranici vápna před brankářem nezakončil přesně.

 

Ve 22. min. nevyužili hosté šanci, kdy střela z hranice vápna těsně minula cíl. V 27. min. se po centru zprava do šance dostal Haňur, ale v důležitou chvíli byl stažen a za ním L. Bendík na míč nedosáhl. Před brankou domácích hosté hrozili kolem 30. min., nejprve po standardní situaci zakončili nepřesně, chvilku na to střelu z hranice vápna pokryl domácí brankář. Další šance domácích přicházely po trestných kopech Nídla a Váši, ale tentokrát míče končily vedle, nebo si s nimi poradil hostující brankář. Potom měl šanci hlavou domácí Nejedlý, ale opět z toho nic nebylo. Do další šance se dostával po centru Nídla Haňur, ale k optimu mu chyběl krok. Ve 45. min. si na roh Váši naběhl Pokorný a hlavou do protipohybu vyrovnal 1:1.


ObrazekDo druhého poločasu vstoupili domácí povzbuzeni vyrovnáním. A v 65. min. se po nepřehledné situaci a odrazech míče se štěstím ujali vedení. Šťastným střelcem byl Haňur. Hosté se nevzdávali a dále zlobili. V 70. min. mohli hosté vyrovnat, ale přečíslení 4:2 nevyřešili dobře.


Potom nepříjemný roh hostů včas odvrátila domácí obrana. V 73. min. z trestného kopu za pomoci teče zvýšil na 3:1 Váša. O chvilku později zahrozil Váša střelou z úhlu, ale brankář střelu vyrazil.Poté se neujala střela Haňura. Na konečných 4:1 dal domácí Pokorný v 77. min., kdy se dostal za obranu a s přehledem zakončil.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Dubné 4:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář