Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- K.Újezd B- 3:0 (3:0)- 30´Šimeček, 43´Haňur, 45´L.Bendík

 

Boršov: Macek- Chuchel, Váša, Nejedlý, Dvořák (59´Macho)- Nídl, Pokorný, Haňur, Brenkus (67´M.Bendík)- Šimeček (78´Gorčica), L.Bendík

 

ObrazekVe vlažném a slušně hraném zápase, měli po většinu času více ze hry domácí. Druhá minuta mohla být ale zlomová. Po chybné rozehrávce  Haňura šel hostující útočník sám na bránu, ale nejvhodnější okamžik pro střelu promeškal. Ve 13. minutě zahrozili domácí, po rohu Nídla, nebezpečně hlavičkoval Pokorný a střelu Šimečka zastavila až hradba obránců. V 19. minutě vymyslel kolmici na L.Bendíka Pokorný, ale šance se úspěšného zakončení nedočkala. O chvilku později zahrozili opět domácí, nejprve nedal Brenkus a L.Bendíka vychytal ve vyložené šanci hostující brankář. Po-té měli šanci hosté ve 25. minutě, ale nepřesné zakončení snahu o gól zhatilo.Ve 30. minutě se vedení ujali domácí po gólu Šimečka. Za chvilku mohlo být vyrovnáno, domácí obrana nezachytila dlouhý míč soupeře a v souboji  o míč byl domácí brankář později a fauloval. Z následného trestného kopu přestřelil Vlček. Ve 43. minutě na 2:0 zvyšoval Haňur, když po míči vybojovaném Šimečkem prostřelil vše co mu stálo v cestě. V poslední minutě poločasu to bylo již 3:0, po akci Brenkuse zvyšoval do prázdné branky L.Bendík.

 

Druhý poločas byl za současného stavu rozhodnut a dohrával se jakoby s povinnosti. Domácí si zápas hlídali a další šance se jim proměnit nepovedlo. V 50.minutě si naběhl za obránce hostů Haňur, udělal kličku i brankáři, ale Obrazekzakončení  v úhlu bylo nepřesné. V 61. minutě se dostal do šance po centru Nídla, L.Bendík, ale gól z toho nebyl. V 80. minutě trefil břevno hlavou M.Bendík po přesném centru Nídla. Na druhé straně mohli hosté potrestat okénko v domácí obraně, ale samostatný únik v gól neproměnili. V 89. minutě to ještě zkoušel hostující Vlček z trestného kopu, ale Macek v domácí bráně ze střelou problém neměl.

 

Zaslouženého vítězství dosáhli domácí, kteří si vypracovali i další šance. Hosté ke svojí smůle své velké šance nevyužili.

Nejlepší hráč zápasu :  Milan Váša - Boršov

 

                                                                                                 Zdeněk Švejda

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Kamenný Újezd 3:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Fanda FCB, 18. 5. 2009 13:44)

Poděkování všem, kteří se na sobotním odpoledni podíleli. Hlavně McNejedlý a spíkr :-))