Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Koloděje 6:0

Boršov - Koloděje 6:0 (2:0) - 7´, 56' L.Bendík (Soukup, - ), 16', 64' Muller ( - , Šimeček), 74´ M.Bendík (Muller), 85´Fessl (Muller)

 

Sestava Boršova:

Fabián - M.Bendík, Filištein, Švejda, Komrska - Fessl, Gruber, Šimeček, Soukup - Muller, L.Bendík (70´Lísal)

 

9.6.2014borsovkolodeje.jpg

 

Hned od začátku zápasu začal Boršov lehce tlačit a výsledkem byl hned gól v 7‘. Soukup obral o balón krajního obránce a předložil míč L.Bendíkovi, který z rohu malého vápna nekompromisně prostřelil brankáře Koloděj. Tlak Boršova se postupně stupňoval. V 16‘ Gruber zachytil rozehrávku ve středu hřiště a okamžitě vyslal pas přes obranu. Míč dostihl L. Bendík a řítil se sám na brankaře. Jeho střelu ale brankář dokázal vyrazit. Pro vyražený míč se vrátil nejrychleji  Muller a z otočky napálil míč na zadní tyč 2:0. Hosté směrem dopředu do této doby nebyli moc vidět. Zahrozili pouze ze dvou trestných kopů, ale o centry se s přehledem postaral Fabián. Boršov mohl vstřelit třetí gol, a to když Muller prodloužil přihrávku za obranu. K míči za obranou se dostal nejrychleji Fessl, který ale z malého vápna těsně minul zadní tyč branky. Do další šance se dostal Švejda po rohovém kopu, ale jeho hlavička skončila těsně nad brankou. Ve 33‘ vyslal Muller přihrávku k rohovému praporku na rozběhnutého M.Bendíka.Ten vyslal centr do vápna. K míči se dostal osamocený Fessl a z první poslal míč na zadní tyč a vstřelil třetí gol. Ten ovšem nebyl uznán pro údajný ofsajd. Ke konci poločasu se dočkali velké šance i hosté, a to když ofsajdová past sklapla na prázdno. Po levé straně utekl hráč Koloděj a poslal přesný centr k zadní tyči na dobíhajícího hráče. Ten ale prázdnou bránu vůbec netrefil.

Ve druhém poločase Boršov pokračoval ve stejné aktivní hře, jako skončil. Výsledkem byl třetí gól Boršova, a to když se L.Bendík pro motal obranou hostů a nakonec s přehledem zakončil střelou na zadní tyč. Další gól přišel v 64‘. Soukup vybojoval míč a poslal ho rozběhnutému Šimečkovi. Ten doběhl na hranici velkého vápna a poslal přízemní centr, přesně do nohy rozběhnutému Mullerovi, který z první prostřelil brankáře 4:0. Hosté nebyli směrem dopředu nebezpeční a jejich útoky se rozbíjeli o dobře fungující obranu. Jednu takovou útočnou snahu zastavil v 74‘ M.Bendík. Na hranici velkého vápna zachytil centr a okamžitě ho poslal Gruberovi. Ten posunul míč na Mullera, a ten postrčil míč před vápnem na dobíhajícího M. Bendíka, který technickou střelou k tyči přidal další gól 5:0. Další šance se zrodila o pár minut později. Šimeček opět výborně popotáhl míč po lajně a poslal přízemní centr na malé vápno, akorát na nohu Mullera. Ten ale míč pustil za sebe na dobíhajícího Fessla, který z první pálil do polo odkryté brány. Jediné co ale trefil tvrdou střelou, byl přesouvající se brankář Koloděj. Pak se dostali konečně i hosté ke střele a to z poza vápna. Fabián ale míč s přehledem chytil. Což byla ve druhém poločase snad jeho jediná práce. Pár minut před koncem přidal Boršov šestý gól. V 85‘ se valil protiútok na Koloděje. Muller doběhl na hranici velkého vápna a přesným centrem našel dobíhajícího Fessla na malém vápně. Ten chtěl z první zakončit, ale míč ideálně netrefil a odrazil se pouze do protipohybu. Fessl stál nyní zády k brance a míč viděl poskakovat vedle nohy. Tak se nerozpakoval a patičkou poslal míč do branky přes ležícího brankáře hostů. Protože se nic dalšího již nestalo, tak výsledek utkání skončil jednoznačnou výhrou Boršova, a to 6:0. 

 

Hodnocení ze zápasu (1 - nejhorší, 10 - nejlepší):

Fabián - 5

Komrska - 4

Švejda - 3

Filištein - 4

Bendík M - 4

Soukup - 3

Šimeček - 4

Gruber - 5

Fessl - 5

Muller - 4

Bendík L. - 4

Lísal - 3

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Koloděje 6:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář