Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Koloděje nad Luž. 7:2

Boršov - Koloděje nad Luž. 7:2 (2:1)- 27´,55´,64´,88´ Šimeček, 23´,82´L.Bendík, 51´M.Bendík - 1´ , 46´

Sestava Boršov:

Macek- Vinzenc, Trněný, Chuchel, M.Bendík- Lipš, Haňur, Soukup, Klícha- Šimeček, L.Bendík

bez střídání

 

sestava4.jpg

 

Vláčný vstup do utkání přinesl rychlé vedení hostů. Čas ukrajoval konec první minuty a hosté využívají centr z levé strany a Lukáš Soukup spí při hlídání soupeře a hosté vedou 0:1. vyrovnání přichází až ve 23.minutě, když se o něj postaral L.Bendík 1:1.

p1220666.jpg

Ve 27.minutě rozehrává Trněný na Soukupa, který kolmicí posílá dopředu Šimečka a ten chladnokrevně dostává Boršov do vedení 2:1. Ve 30.minutě se situace opakuje, nyní kolmici Soukupa mění Lipš v přesný a gólový centr na Lukáše Bendíka, ale ten ve 100% šanci zahazuje. Ve  32.minutě se pokouší o zvýšení vedení Haňur, ale jeho střelu za hranicí vápna brankář chytá. Další naše šance nejsou již během prvního poločasu využity.

Druhý poločas začíná opět zimní spánkem jako ten první. Hned v první minutě hosté vyrovnávají na 2:2, když po jejich centru z levé strany p1220640.jpgopět zakončuje volný hráč na zadní tyči! V 51.minutě vrací vedení na stranu Boršova M. Bendík, když využívá nahrávku od Haňura do křídla 3:2. V 55.minutě domácí odskakují do dvougolového vedení, když centr Soukupa hlavou zakončuje Šimeček 4:2. V 57.minutě se dostává do šance po nahrávce Soukupa Haňur, ale skóre se nemění. Hosté mohou korigovat v 59.minutě, to chybuje Kája Chuchel, ale šanci hosté zazdí. Za 5.minut je to již 5:2, když L.Bendík přihrává do strany Honzovi Šimečků a "BAROŠ" dává H*A*T*T*R*I*C*K (svůj třetí gól v zápase). Za chvilku vyráží střelu hostující brankář, ale na dorážku nikdo poblíž nebyl. V 69.minutě se zatoulal na levé křídlo "tulák"p1220655.jpg Michal Bendík, toho při zakončení fauluje brankář a kope se penalta, kterou sám postižený nedává a charakterně vrací míč hostům :-). Za tři minuty zahazuje 100% šanci Radek Klícha, když po trestném kopu Trněného z malého vápna hlavou míjí branku. V 76. minutě se dostává do samostatného úniku L.Bendík. Místo střely volí kličku brankáři, ale byla delší než předpokládal a tak se dostává hodně do strany a tam ho dobíhají hostující obránci. Nakonec to Lukáš dodrbal a nic z toho nebylo :-). V 82.minutě vyráží střelu Šimečka hostující brankář a L.Bendík má snadnou roli 6:2. V 88.minutě se dostává do veliké šance před malým vápnem Lukáš Soukup. Míč si smolně ukopává dále od nohy a tak volí nahrávku přes malé vápno na Šimečka, který dává svůj 4 gól a zvyšuje na konečných 7:2

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Koloděje 7:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář