Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Lišov B 2:5

Boršov - Lišov B 2:5 (0:3) 15', 25', 35', 84', 88' - 46' L.Bendík, 60' Muller

Sestava Boršov:

Machata - Lísal, T.Lang (30' Dvořák), Nejedlý, Šimeček (88' Skopec) - M.Bendík (46' V.Lang), Macík(55' Hubschmann), Švejda, Soukup (63' Kofroň) - Muller, L.Bendík

sestava3.jpg

Boršov si na začátku utkání vytvořil celou řadu pološancí, které se ovšem nedařilo řádněfoto1.jpg zakončit. V 15‘ se domácí obrana dostala při rozehrávce pod tlak, a tak jeden z obránců posunul balón až na golmana. Tomu se bohužel míč zamotal pod nohama, zřejmě vinou nerovného terénu. Hráč Lišova díky tomu obral golmana a zasunul míč do prázdné brány. Domácí to ovšem nezlomilo a nadále pokračovali v aktivní hře. Ve 25‘ se hostující hráč dostal k rychlému brejku. Před velkým vápnem si poradil s trojicí obránců a střelou vymetl přesně růžek Machatovi branky. Ve 35‘ se dostal domácí záložník pod tlak při rozehrávce. Z místa malého vápna poslal malou domu brankáři Machatovi. Přihrávka ovšem postrádala přesnost a skončila u tyče domácí branky. Stav byl tak před přestávkou již 0:3.

Na začátku druhého poločasu začal Boršov opět aktivně. Stoper hostů špatně rozehrál balón. Ten zachytil L.Bendík. Na nic nečekal a rozběhl se ihned směrem k brance. Obešel jediného bránícího hráče a střelou po zemi obstřelil brankaře. Ve 46‘ bylo tak sníženo na 1:3. Hostůmse nedařil přechod do útoku a v podstatě většinu druhého poločasu jen bránili. foto2.jpgBoršov to zkoušel centrovanými míči a střelbou z dálky. Jednu takovou střelu vyslal Macík v 60‘. Jeho střelu golman chytil, ale nedokázal míč udržet. Poskakující balon před brankářem uklidil Muller do brány a snížil na 2:3. Hostům se začala vkrádat nervozita na kopačky čím dál tím více. Boršov mohl srovnat v 65‘, kdy po kombinaci z levé strany se dostal do zakončení Macík. Jeho střelu však dokázal golman Lišova výborným zákrokem vyrazit na roh. Z následného rohu se dostal k zakončení Švejda. Jeho hlavičku však dokázal bránící hráč hostů vyhlavičkovat z brankové čáry. Za krátko se kopal další roh. K zakončení se pokusilo dostat řada hráčů. Nikdo však nemohl míč trefit jak z řad domácích tak hostů. Vznikly tak skrumáž asi 15 hráčů na rohu malého vápna. V této hromadě hráčů pravděpodobně někdo zahrál rukou a rozhodčí nařídil penaltu. V 80‘ se tak postavil k penaltě L.Bendík. Jeho střelu ovšem brankář vystihl a vyrazil. Boršov všechno vrhl do útoku a tak se v obraně vyskytla malá vrátka. Ty hosté v poslední pětiminutovce využili. Dostali se ke dvoum rychlým brejkům a v 84‘ a 88‘ zajistili vítezství Lišova nad Boršovem vysoko 2:5. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hrůza - teoretik

(Bendas ml., 14. 9. 2013 10:07)

V Úterý a ve Čtvrtek je trénink, mohou se ho zúčastnit i teoretici kteří umí maximálně psát na klávesnici

Hrůza? Nemyslím si !

(Lukáš F., 11. 9. 2013 15:40)

To nevím co jsi slyšel. Kluci hráli dobře, soupeř se za půlku dostal jen zřídka. Vystřelili na bránu snad jen 3x, bohužel se vždycky dobře trefili a ještě jsme jim bohužel pomohli dvěma vlastencema :/. Jiní soupeři nás třeba melou, ale gola nedaj...byl to dost smolnej zápas, takovej je vždy tak jeden do sezony :-)

..

(Bendas st., 11. 9. 2013 12:39)

..ještě že tě neznám, co tu píšeš za hovna mi stačí..

Hrůza

(Luboš Matzner, 9. 9. 2013 14:23)

Ještě, že jsem na tu hrůzu nešel... co jsem slyšel to mi stačí...