Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov-Mladé- 3:0 (2:0)- 22´Nídl (11), 32´ Šimeček, 71´ L.Bendík (11), ČK 0:1

 

Boršov: Machata- Chuchel, Pokorný, Haňur, Brenkus- Nídl, Soukup (65´Gorčica), Graman, Váša (82´M.Bendík)- Šimeček (87´Rezek), L.Bendík

 

 

V zápase průměrné úrovně, měli po většinu zápasu ze hry více domácí. Důležitý okamžik zápasu byl v 11. minutě, kdy domácí brankář Machata vychytal hostujícího útočníka. Na druhé straně v 15. minutě se střela domácího Nídla otřela o břevno hostující brány. Ve 22. minutě byl faulován Nídl a sám s přehledem proměnil pokutový kop 1:0. Ve 32. minutě standardní situaci Váši, pohotově vrátil před bránu Haňur a pro Šimečka již nebyl problém zvýšit na 2:0. Hosté byli v prvním poločase ještě oslabeni o hráče, který neudržel nervy a nechal se vyloučit. Územní převaha domácích se tím ještě stupňovala. Ve 41. minutě nedal šanci z hranice vápna Váša.

 

Druhý poločas se odehrával převážně na polovině Mladého. V 67. minutě prováhal vhodný čas k zakončení L.Bendík. Skóre se měnilo až v 71. minutě, kdy byl sražen Váša ve vyložené šanci. Následnou penaltu proměnil L.Bendík a dal na 3:0. V 74. minutě se nedočkal gólu domácí Brenkus po střele z vápna. Neujala se ani střela Haňura z dálky. Domácím k vyššímu vítězství bránila vlastní nepřesnost u vápna hostů.