Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Neplachov 2:0

Boršov - Neplachov 2:0 (1:0) - 20' F.Pokorný (Komrksa), 85' Macík

 

Sestava: Fabián - Matoušek, Křemen, Filištein, Komrska - Anderle (68' Lísal), Gruber, F.Pokorný, Soukup - Šimeček (74' Macík), Muller (80' Fessl)

 

Druhý zápas sezony sliboval zajímavé utkání. Hrál první s druhým. Hosté začali velice opatrně a hráli prvních 10 minut hodně zezadu. Hra byla poměrně vyrovnaná a přelívala se ze strany na stranu. Boršovu ani Neplachovu se nedařilo dostat do zakončení. Jako první poslal Neplachov dvě střely na branku, ale z takové vzdálenosti, ze kterého nemohli brankáře Boršova ohrozit. v 17.minutě se dostal Boršov do první velké šance. Po rohu se dostal k zakončení F. Pokorný. Střelu z malého vápna pod břevno brankář hostů výborných zákrokem vyrazil. O pár minut později nacentroval míč Komrska do vápna, kde našel hlavu nabíhajího F. Pokorného. Ten míč netrefil zrovna ideálně a vypadalo to, že míč bez problému skončí v náručí golmana hostů. O to větší překvapení bylo pro všechny, když míč propadl brankáři asi mezi rukama a míč skončil v síti. Boršov se za chvíli dostal do více jak stoprocentní šance, když střelu z dálky golman Neplachova neudržel a k míči se dostal Muller, který mohl navýšit vedení. Golman dorážku ale chytil. První poločas více šancí nenabídl a tak poločas skončil 1:0. 

Druhý poločas pokračoval vyrovnanou hrou a dlouhou dobu se hrálo bez nějakých vyložených šancí. Hosté začali být stále více a více nervozní a svoji neschopnost vstřelit vyrovnávací gol směrovali směrem k rozhodčímu nadávkami. Klíčovým okamžikem se dá označit 70.minuta, kdy to jeden z hráčů hostů přehnal a viděl druhou žlutou kartu. Neplachov tak dohrával v deseti. Po vyloučení ale Neplachov naopak začal více hrát fotbal a vytvářel si tlak. Ten ale gólem neskončil. Naopak v 85.minutě se dostal do dvou gólového vedení Boršov. Střelu zpoza vápna brankář hostů dokázal vyrazit a následné dvě dorážky výbornými zákroky zneškodnil. Třetí už, ale nezvládl a Macík vstřelil druhý a velice důležitý gól, který definitivně rozhoduje zápas. V 90.minutě po dalších urážkách na stranu rozhodčího, udělil po zásluze opět hráči Neplachova druhou žlutou kartu a tedy následovala červená. 

Hráči Neplachova hráli velice dobře a pro diváky to musel být zajímavý zápas. Hosty držel velice dobře chytající brankář, ačkoli vyrobil jednu hrubku, z které padl první gol. Na vyrovnání měli, ale hosté dostatek času. Zápas si tak prohráli spíše svojí nedisciplinovaností. Příkladem může být udělení žluté karty hráči, již na střídačce, za hrubé urážky, který byl nakonec v 90.minutě i vyloučen. Zahrál si tak opravdu jen pár minut.

 

Gól na 2:0

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Neplachov 2:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bary ty půjdeš!!!

(Zdeněk, 13. 4. 2015 23:54)

Na kraj do zdi i při tréninku :-)

Tým

(Zdeněk, 13. 4. 2015 14:34)

Pánové, gratuluji k důležité výhře nad Neplachovem.

Re: Tým

(mili, 13. 4. 2015 21:35)

jj Zdendo suprově napsaný článek :) '!

Re: Re: Tým

(Zdeněk, 13. 4. 2015 23:51)

Psal ho Fesslík ;-)

Článek

(Fery, 13. 4. 2015 15:28)

Super článek a důležitý 3 body ! :-)