Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Hodějovice- 2:1 (1:0)- 22´L.Bendík z pen., 78´Brenkus- 72´Dvořák

 

Boršov: Machata- Chuchel, Váša, Pokorný, Dvořák- Šimeček (68´M.Bendík), Haňur, Graman (83´Vosáhlo), Brenkus- Nejedlý, L.Bendík (88´Fessl)

 

První šanci zápasu měli hosté, kdy přesná střela z trestného kopu otřásla tyčí. Domácí se dostali do vedení ve 22.minutě, kdy po faulu na L.Bendíka, sám postižený proměnil penaltu.

V prvním poločase měli více ze hry domácí, kteří se tlačili do vápna Hodějovic. Ve 27.minutě neproměnil svou šanci po rohu domácí Haňur. O chvilku později mohli udeřit hosté na druhé straně, ale nepřesné zakončení ke gólu nevedlo. Do další šance se domácí dostávali ve 43.minutě, kdy se po prodloužení Nejedlého dostával L.Bendík do vápna, ale obránci jeho nájezd včas zastavili.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, a hned v první minutě se řítil hostující hráč sám na brankáře, ale zakončení bylo nepřesné. V 52. minutě zahrozili hosté po rohu, ale hlavička byla nepřesná. Hosté stupňovali dále tempo a měli více ze hry. Domácí i přes své vedení útočili i v 6 hráčích. A proto je častokrát hosté rychlým výpadem přečíslovali. K jejich smůle většina jejich akcí končila na hranici vápna domácích. Hosté se dočkali v 72.minutě, kdy přesný centr z levé strany hlavou přesně zakončil Dvořák 1:1.V 76. minutě střílel z vápna domácí Váša, ale hosté přesnou střelu včas zblokovali. Domácí se dočkali vítězného gólu v 78. minutě, kdy se opřel do míče za vápnem Brenkus a jeho střela si našla cíl 2:1. Hosté hned odpověděli tlakem, ale domácí včas šance zažehnávali. V 83.minutě měl na noze pojišťující gól L.Bendík, ale trefil jen hostujícího brankáře. V 85. minutě mohli ještě vyrovnat hosté, ale nebezpečný závar před brankou domácích a následnou střelu obránci včas zblokovali. Domácí již ve zbytku utkání vedení udrželi.

 

V Boršově se Hodějovice představili jako nejlepší hostující tým. Bohužel pro ně doplatili na nepřesnost ve finální fázi. V prvním poločase měli více ze hry domácí, ale ve druhé půli diktovali hru hosté.