Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Nové Hrady 3:3

Boršov - Nové Hrady 3:3 (0:2)- 53´Švejda, 61´Haňur, 68´Světel - 4´vlastní Brenkus, 44´Jelínek (pen.), 76´Brousek 

ČK- 88´Hubschmann - 84´Marhoun, 92´Zajac

Sestava Boršov:

Machata- Fessl, Dvořák (73´Hubschmann), Chuchel, Skopec- Brenkus (36´Švejda), Haňur, Soukup, Makovec- Kofroň (46´Světel), Nejedlý

 

sestava7borsovnhrady.jpg

 V první šanci zápasu se ocitá Nejedlý, na kterého letí pas z pravé strany, ale míč na hranici malého vápna z první netrefuje. O pár minut se později se hosté dostávají do vedení, když si domácí hráč neporozuměl s golmanem a mála domu se proměnila v dobře umístěnou střelu. Hosté ani domácí Boršov se do žádných vyložených šancí nedostávají. Těsně před koncem druhého poločasu, chybuje opět hráč Boršova a fauluje protihráče ve vápně, kterému už balón stejně utíkal do autu. Následnou penaltu hosté proměňují i s trochou štěstí, kdy Machata vystihl směr, ale chybělo mu pár centimetrů, aby penaltu alespoň chytil.

Ve druhém poločase hosté přestávají hrát. Po centru z pravé strany balón propadává skrz obranu i kolem vyběhnutého golmana a Švejda ve skluzu snižuje na 1:2. O pár minut později dostává prostor Haňur, který vyslal nechytatelnou střelu z poměrně velké dálky, téměř do růžku branky a srovnává na 2:2. Golman se natahoval marně. Domácí nyní tlačí, a do další šance se dostává Nejedlý, který prochází obranu hostů, následně i golmana. Míč mu ovšem malinko utíká a před zakončení se stíhá vrátit domácí hráč, který Nejedlého střelu do prázdné branky skluzem vykopává. Trenér vystřídal a hned při prvním kontaktu s míčem Světěl otáčí zápas kdy pěknou střelou pod břevno z první nedal hostujícímu brankaři šanci...3:2. Pár minut před koncem domácí chybují a ztrácí na polovině míč. Z následného brejku hosté srovnávají na 3:3, kdy na hranici velkého vápna se štěstím propadá míč na osamoceného útočníka a obstřeluje Machatu. Hostům se ale nedaří další kombinace a pomalu rychle se stupňuje napětí na hřišti. Po odpískání sporné situace hostující hráč fyzicky napadá rozhodčího, které vidí červenou kartu, a kupodivu zápas pokračuje, i když by zápsa měl být ukončen. Rozhodčí nezvládá situaci a během posledních pár minut rozdá další dvě červené karty. Jednu domácímu Hubschmannovi a další hráči hostů za vulgární vyjadřování na účet rozhodčího. Poté rozhodčí ukončuje zápas.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Nové Hrady 3:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář