Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov-Planá- 3:2 (1:0)- 8´L.Bendík, 51´Chuchel, 65´Šimeček- 57´Pečený, 87´Fujdiar

 

Boršov: Horalík- Chuchel, Pokorný, Váša, Brenkus- Nídl, Graman, Babic (35´Soukup)- Šimeček (84´Makovec), Nejedlý (43´M.Bendík), L.Bendík

 

V místním derby a před pěknou návštěvou se hrál fotbal velmi pěkné úrovně. Zápas začal ve vysokém tempu, kdy domácí začali převahou, kterou se jim povedlo po úvodních šancích  zúročit již v 8.minutě. Hostující ofsajdový systém obelstil L.Bendík a v šanci zachoval chladnou hlavu a dostal domácí do vedení 1:0. Po-té šikovnou kolmicí vybídl Graman k brejku opět L.Bendíka, který si poradil s domácím obráncem, ale míč směrující na Šimečka v poslední chvíli zastavila obrana soupeře. Ve 12.minutě se do veliké šance dostávala Planá, ale gól zhatil hostům perfektním zákrokem Horalík. Stejně tak si poradil v 18.minutě s trestným kopem Fujdiara. Ve 20.minutě se po nahrávce Nídla na hranici vápna dostával do šance Nejedlý, ale jeho střelu zblokovala hostující obrana. Pro domácí byla škoda, že si nevšiml lépe postaveného spoluhráče. Fotbal si držel vysoké tempo a diváci se měli stále na co dívat. Ve 28.minutě se obránce domácích Chuchel šikovně natlačil ve vápně před soupeře a po jeho akci  L.Bendík hlavou orazítkoval břevno. Potom se hra vyrovnala a hrálo se převážně mezi vápny. Ve 35.minutě domácí brankář včas vyrazil míč před soupeřovým útočníkem po standardní situaci Plané. Potom provětral domácí obranu Brejžek, ale včas zasáhl Pokorný. Na druhé straně zahrozila dvojice Šimeček, L.Bendík a po chvilce se neujala ani střela Gramana. Potom brankář Plané včas vyřešil situaci při šanci Nejedlého.

 

Na začátku druhého poločasu měl opět Boršov více ze hry. Po rohu Váši v 51.minutě se domácí dočkali po druhé, hosté nechali na holičkách svého brankáře a důraz Šimečka využil Chuchel a zvýšil na 2:0. Hosté byli z gólu zaskočeni a chvilku trvalo než se dostali do tempa. Ale hned v 57.minutě udeřili na druhé straně, kdy přesný centr z pravé strany využil hostující Pečený a krásným gólem z první nedal brankářovi šanci. Hra potom byla nervózní a v soubojích se začalo jiskřit. V 61.minutě připravil Šimeček šanci Soukupovi, ale střelu vyrazil brankář a druhou M.Bendíkovi zablokoval obránce. V 65. minutě tvrdou střelu Váši z trestného kopu neudržel brankář a s odraženým míčem si Šimeček věděl rady 3:1. Potom zahrozila Planá po rychlém brejku, ale domácí se ubránili. V 71.minutě se po trestném kopu ze strany míč do domácí sítě dostal, ale jeden z útočníků nevybíravě fauloval brankáře a proto byla hra přerušena. Na druhé straně po šanci již nestihl Nídl přesněji vystřelit a hned potom vychytal L.Bendíka brankář. Hosté korigovali v 87.minutě, kdy vyražený míč domácí obránci včas nepokryli a zkušený Fujdiar již věděl co s míčem 3:2. V závěru se ještě Planá snažila o vyrovnání, ale pokusy končily před domácím vápnem.

 

Dle předvedeného výkonu v zápase, se představily týmy, které budou patřit do špičky soutěže.