Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Římov 5:1

Boršov - Římov 5:1 (2:1)- 33´Nídl, 37´L.Bendík, 64´Soukup, 74´Bíba, 79´Klícha - 5´Crkva

Sestavy:

Boršov: Machata- Fessl, Pokorný, Švejda, M.Bendík- Soukup, Nídl, Chuchel, Vinzenc (62´Macho)- Šimeček (57´Bíba), L.Bendík (75´Klícha)

Římov: Bartizal- Kopt, Jánský, Kuta, Žáček- V.Koupal, Maršík, Crkva, M. Koupal- Kápl, Vazač

 

sestava3.png

Povinné vítězství domácích se rodilo poměrně těžko. Hosté se v 5.minutě dostali do vedení, po podobné situaci jako v prvním zápase N.Hodějovice. p1210111.jpgCentr z pravé strany trefil hostující hráč hlavou ze 14 metrů, tak šikovně, že míč končí v šibenici domácího brankáře. Domácí postupně zahazují své šance, když největší má L.Bendík, který jde od poloviny hřiště sám na branku, ale střílí hodně brzo a přestřeluje branku. Za chvilku se dostává ke střele domácí Fessl, když mu skulinou mezi obránci nahrává před vápnem Nídl, ale tvrdou střelu vyráží brankář na roh. Potom neproměněné šance následují a tak vyrovnání přichystal až Nídl, když vymyslel šikovně umístěný trestný kop 1:1. Za chvilku domácí již vedli, Šimeček připravil míč L.Bendíkovi, který si poradil ze svým strážcem a hezky dostává domácí do vedení 2:1. p1210119.jpgDomácím déle trvá, než své vedení pojistí dalším gólem. Vše přichází až po střídání, které přineslo oživení a Bíba připravuje gólovou pozici pro Soukupa, který ještě obchází obránce a z blízka zvyšuje na uklidňujících 3:1. Před domácí brankou potom zahrozil hostující Kápl, ale nestihl již důrazně zakončit. Za chvilku využívá rychlého domácího přechodu Bíba a postupuje sám na brankáře, kterého prostřeluje a zvyšuje na 4:1. Nejhezčí akce zápasu přichází s posledním gólem. Míč šel od Švejdy na Bíbu, který nachází rozběhlého Fessla za obranu hostů, který se dostává v rychlosti do křídla, odkud posílá přesný centr na střídajího Klíchu, který hlavou nedává hostujícímu brankáři šanci 5:1.

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Římov 5:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Trenér Emil

(Zdeněk, 12. 9. 2011 11:37)

Musíme poděkovat "jednozápasovému trenérovi". Emil se nás ujal a navázal na předchozí zápasy, když nás dovedl k vítězství :-).

Jen bychom mu měli připomenout, že i tato role je u nás "nově" zpoplatněna :-))).
Vždy je něco poprvé ;-)