Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Slavia dorost 0:3

Boršov - Slavia dorost- 0:3 (0:2)

Sestava Boršov:

Machata- Vincenz, Haňur, Fessl, Brenkus- Soukup, M.Bendík, Nídl, Hodina- Lipš, Ovčáček (Mareš)

 

Mladíci z Českobudějovické Slavie hráli běhavý, houževnatý fotbal. Lépe o sobě věděli a nahrávky lépe hledaly adresáta než ty naše. Na obou stranách bylo zahozeno spoustu šancí. Hosté by se měli zaměřit na samostatné úniky /kterých dokázali spařit požehnaně :-) /. I my se stále potýkáme s produktivitou. Šancí jsme měli spoustu, ale zatím jsme nenašli obětavce, který by byl schopen posouvat vždy branku soupeře podle směru zakončení . Jinak nám stále překážel míč.

Můžeme také poděkovat dorostencům za výpomoc.

Michal Lipš velmi dobře důrazně napadal soupeře, ale někdy unáhleně nahrával a tím zbytečně kazil /Pepča na něj pořád řval o nahrávku, přestože byl většinou obsazen  /. Michale myslím si, že by jsi měl v dorostu se pokoušet trochu přidržet míč a tím si vylepšovat pozici pro nahrávku. Každým dalším zápasem se to bude určitě zlepšovat.

Ondra Mareš začal aktivně. Napadal, běhal, v útoku přesouval nahrávky spoluhráčům. Nevymýšlel zbytečně žádné složité věci. Ve druhém poločase ho trochu zaskočila hra v záloze, kde byl rychleji napadán a tím měl méně času na zpracování a rozehrávku. Postupně to vychytal, ale není se čemu divit- stihl vystřídat během zápasu 4 posty . Mě příjemně překvapil.

Pepa Ovčáček potřebuje koupit nové kopačky, v těchto od Honzy Kollera nemá přesnou mušku . /jednou trefí rohový praporek, podruhé spoluhráče. Pepo, ty zase ten míč drž o trochu méně. Potom promeškáváš vhodný okamžik na nahrávku a tím dostáváš spoluhráče do složitější situace.

Jinak chyb bylo spoustu v celém týmu. Až budeme na lepší fotbalové notě, tak i Vám to půjde ještě lépe.

Tak tedy všem třem díky  Je třeba v takto nastoleném trendu chození za muže pokračovat /dorostu dáte brzo vale, tak ať ten přechod mezi muže máte snažší.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reakce pro tajného pisatele

(Zdeněk, 10. 3. 2011 18:47)

Ríšo, mohl jsi se taky na zápase ukázat ;-) Výkon dorostenců se neřeší. Jen mě Pepa poprosil, jestli k zapasu mohu něco napsat, sestavy a nějakou další informaci. Hlavně se ptal, aby o dorostencích také byla nějaká zmínka. Proto jsem malinký postřech napsal, vše samozřejmě jako laik. Výkonu mužů se hodnotí celou sezónu a já viděl jako hodně pozitivní, že kluci s námi na zápas šli. A ani jeden určitě nezklamal.
Jen nevím z čeho pramení tvá negativní reakce. Já na komentáři dorostenců k zápasu nevidím nic špatného, spíše naopak, vidím to motivačně.
Přesto díky za reakci. To tu potřebujeme, i negativní slušná reakce je fajn. Někdo nenapíše ani tečku :-)
Čau na tréninku.

Re: Reakce pro tajného pisatele

(strupp, 10. 3. 2011 20:47)

no a kdyz nekdo tecu napise(a ne jednu) tak je to hnup , kterej se neumí ani podepsat.. skoda. Nota bene kdyz je prispevek totalne mimo misu , stejne jako anonymni kritik... howgh

.....

(...., 10. 3. 2011 16:07)

Nechapu proc se tady resi vykon dorostencu?? Kdyz to byl zapas muzu a ti nebyli schopni se sejit ani na zapas a tak by meli bejt radi ze tam vubec dorostenci prisli a neresit jak hrali..... meli by radsi hodnotit vykony svych hracu..

Zápas

(Zdeněk, 9. 3. 2011 11:30)

Ještě bych chtěl poděkovat Lubošovi v bráně. Přestože se i u něj chybičky objevili. Chytil aspoň 5 gólovek.

Re: Zápas

(strupp, 9. 3. 2011 15:34)

slavia.pohoda.com