Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Štěpánovice 3:2 (0:1) 48´, 64´L.Bendík, 53´Šimeček- 8´Marek, 84´Kršík

Sestavy:

Boršov: Bublík- Dvořák, Váša, Nejedlý (75´Brenkus), Fessl- Nídl (66´M.Bendík), Hlaváček, Makovec- Šimeček, Haňur- L.Bendík

Štěpánovice: Mlýnek- Fiktus, Klabouch, Číhal, Mráček, Kándl Jan, Kučera, Trněný, Kándl Jakub, Kubo, Marek

 

Domácí tým nastoupil v pozměněném rozestavení, ale než stihl ukázat svou sílu, udeřili hosté. Nepokrytý hráč soupeře prošel přes střed hřiště před domácím vápnem a Marek krásně otevřel skóre 0:1. ObrazekPostupně získávali domácí převahu a přicházeli i náznaky šancí. Nejprve to zkoušel po rohu Váši Šimeček, ale hostující brankář Mlýnek byl v souboji včas. Potom to zkoušel střelou z dálky Nejedlý, ale míč se odrazil od břevna. Za chvilku se dostával do šance L.Bendík, ale jeho zakončení nebylo přesné. Hosté se během prvního poločasu do šance již nedostali. Domácí se dále tlačili před hostujícího brnakáře, ale stále naráželi na dobře pracující obranu soupeře.

Ve druhém poločase se prosadil po standardní situaci Váši L.Bendík, když využil teč Nejedlého a vyrovnal. Za chvilku se do šance dostával domácí Hlaváček, udělal kličku i brankáři, ale zahnal se do úhlu a zakončoval těsně vedle. V 53.minutě Haňur vymyslel hezkou přihrávku za obranu soupeře, kde si v brejku věděl rady Šimeček a dostal domácí do vedení 2:1. Stálá převaha domácích pokračovala. A když se v 64.minutě podruhé v zápase trefil L.Bendík, nikdo si nemyslel, že vše mohlo být jinak. Převaha domácích pokračovala a přišla i série zahozených domácích šancí. ObrazekNejprve se v šanci před brankářem Mlýnkem objevil Šimeček, ale ten střelu vyrazil. Potom se dostal do ještě větší šance domácí Hlaváček, ale sám na malém vápně minul míč! Za chvilku měl další 100% šanci L.Bendík, ale jeho střela těsně minula tyč hostů.  V 84.minutě překvapil domácí i samotné hosty snižujícím gólem hostující Kršík 3:2. V závěrečném tlaku sahali hosté po vyrovnání po hlavičce veterána Kándla, který v první minutě nastavení trefil po standartní situaci hlavou břevno.

 

 

 

 

 

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální

(hodnotil- Zavoral, Tomek, Klícha): 

konečné průměrné hodnocení

Bublík- 5

Dvořák- 5,7

Váša- 7,8

Nejedlý- 6,3

Fessl- 5,7

Nídl- 5,7

Hlaváček- 6,7

Makovec- 6,3

Šimeček- 6,3

Haňur- 5,2

L.Bendík- 6,7

 

Brenkus- 5,3

M.Bendík- 5

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Štěpánovice 3:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milan Váša

(Zdenek, 9. 5. 2010 19:44)

Takže Milane, k textu dole.
Myslím, že s tvým elánem máš kariéru v mužích teprve někde v polovině :-)

Soupeř

(Zdenek, 9. 5. 2010 13:04)

Pánové,
klobouk dolů, před "panem" Kándlem ze Štěpánovic!!! Málem nám v poslední minutě vyrovnal. A pozor, je starší o 19 let než Milan Váša!!! :-)

Hodnocení

(FCB, 9. 5. 2010 8:34)

Tak si myslím, že včerejšek se vyvedl (až na jednu kaňku na severu - pořád jsem to nerozdýchal...). Tři body, oslava parádní a ten kulečník taky dopadl jak měl :-))