Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Štěpánovice 6:1

 Boršov-Štěpánovice 6:1 (3:1) - Šimeček, Muller, L.Bendík, V.Lang, 2 Gruber

Sestava Boršov:

Machata - Švejda (58' Fessl), Pokorný, Nejedlý, M.Bendík (61' Skopec) - Soukup (65' V.Lang), T.Lang (70' Hubschmann), Gruber, Šimeček (75' Kofroň), L.Bendík, Muller

 

 sestava6.jpg

 To toho to zápasu měl jít Boršov ze zabezpečené obrany. Hosté však začali velmi pasivně, a tak se domácí začal dostávat do šancí již od prvních minut. V 5’ se Boršovs0039003.jpg ujímá vedení, když se k odraženému balonu dostává Šimeček a z poza vápna vysílá tvrdou střelu. Brankař hostů míč nedokázal udržen a skončil v síti. V 10‘ zahrává z místa rohu velkého vápna Soukup trestný kop. Na krátko přihrává Mullerovi  který obchází bránícího hráče a posílá centr do vápna. Míč odkopává jeden z obránců, ale jen pouze na nohy Soukupa. Ten okamžitě střílí, ale střela mu příliš nesedla. Míč se tak dostává k Mullerovi, který z otočky umisťuje míč k tyči a je to 2:0. Hosté zahrozili z ojedinělé akce po levé straně. Z velké vzdálenosti posílá hráč hostů nebezpečnou střelu, která končí na břevně. O pár minut později to zkouší podobně Muller. Jeho střela končí taktéž na břevně. Ve 30‘ se dostává do samostatného úniku Muller. Jeho střelu golman vyráží, ale jen k nohám dobíhajícího L.Bendíka, který uklízí míč do prázné branky a navyšuje vedení na 3:0. Ve 44‘ fauluje stoper Boršova a je nařízená penalta, kterou hosté s přehledem proměňují.

 Ve druhém poločase přidává Boršov brzy další branku. Po centru z levé strany posílá z první tvrdou střelu do šibenice Gruber a navyšuje tak vedení na 4:1. Zhruba v polovině druhého poločasu chybuje obrana Boršova a hráč hostů jde sám na Machatu. Ten ho však zastavuje tvrdým zákrokem, a tak je odpískána penalta. Machata vytahuje výborný zákrok a balon vyráží. O pár minut později posílá hráč Boršova centr do vápna, kde si hostující hráči neporozuměli as0269051.jpg při snaze odkopnou balon zahrál jeden z nich rukou, a tak je nařízena již třetí penalta. K té se staví V.Lang a s přehledem proměňuje. O pár minut později vidí rozhodčí faul v pokutovém území Boršova a tak nařizuje opět penaltu. Tentokrát hráč hostů střílí na druhou stranu, ale Machata neuvěřitelným zákrokem opět chytá. Míč vyráží však jen k rohu malého válna. K balonu se nejrychleji dostává hráč hostů. Ten zkouší obstřelit Machatu, který se stihl zvednou. Branku však netrefuje. V samém závěru přidává Gruber svůj druhý gol když z velkého vápna lobuje hostujícího brankaře. Zápas tak končí 6:1.

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Štěpánovice 6:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Penalty

(Zdeněk, 1. 10. 2013 11:43)

Je zajímavé, že se v tomto zápase kopaly 4 penalty :-). To se snad v našich zápasech nekopalo za celou loňskou sezonu :-D.
Ale je smutné, že v posledních dvou zápasech na nás kopali penalt 5!!!