Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Suchdol 1:3

Boršov - Suchdol 1:3 (0:1) - 27', 59' (p.), 81 - 84' Gruber (p.)

 

Sestava Boršova:

Vosejpka - Filištein, Křemen, Kofroň (46' Vančura), Lísal - Fessl (71' J. Češka), Gruber, Komrska, L. Soukup (25' V. Anderle) - Řežáb, Čuřík 

ŽK: 2:2, ČK 1:0 - Čuřík (59')

 

Hosté byli od začátku aktivnější a 2x zahrozili z rohového kopu, míč ale skončil vždy těsně mimo. Na potřetí se ale již prosadili a zaslouženě šli do vedení. O pár minut později pálil Lísal na přední tyč z poza vápna, ale jeho střelu brankař chytil. Domácím se moc nedařilo a spíše se snažili ustát tlak.

Do druhého poločasu vstoupili hosté také velice aktivně a obrana Boršova jen s velkými obtížemi odvracela nebezpečné útoky. V 59' ovšem nesmyslně fauloval Čuřík a dostal žlutou karta. Protože se jednalo již o druhou, tak viděl i následně červenou. Pokutový kop pak hráč hostů s přehledem proměnil. Hosté pak zahodili celou řadu dalších šancí, které Vosejpka dokázal zlikvidovat. Nakonec ale přece jen přidali další gól a bylo to již 0:3. Tlak hostů pak trochu polevil a Boršov si i v deseti začal vytvářet šance. Po faulu ve vápně na J. Češku se kopala penalta, kterou Gruber bez problémů proměnil. Poté se dostal do velké šance Komrska, když si naběhl na centrovaný balón, ale střela z první skončila těsně nad. Pak mohli hosté navýšil vedení po úniku, ale Vosejpka opět vytahuje dobrý zákrok. Nakonec si Boršov vypracoval ještě jednu šanci, ale střela také končí těsně nad.

Hosté si tak zaslouženě odvážejí 3 body pro výhře 1:3.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář