Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - T.Sviny B 7:1

 bo.jpg     ts.jpg

 

 

 

Boršov - T.Sviny B 7:1 (4:1)- 9´,58´  L.Bendík, 78´,86´Nejedlý, 15´Švejda, 16´Šimeček, 39´Chuchel- 31´Němec

ČK 1:0 87´M.Bendík

Sestavy:

Boršov: Machata- Fessl, Pokorný, Švejda, M.Bendík- Klícha, Chuchel, Soukup, Vinzenc (72´Macho)- Šimeček (29´Nejedlý), L.Bendík (82´Ovčáček)sestava10.png

T.Sviny B: Tomášek- Petr, Vazač, Kohout, Silmbrod- Němec, Valut, Ebenhoh, Marek- Haleš, Kašpar

střídal: Bartizal, Dobeš

Hned od začátku zápasu bylo zřejmé, kdo je favoritem. Neprve se 2011-10-29_077.jpgzastřeloval domácí L.Bendík, než se konečně dočkal. V 9.minutě se dostal do sítě, jeho tečovaný centr a domácí vedli 1:0. V 15.minutě to bylo již 2:0, když po odraženém rohu hostující obranou, míč vrátil na zadní tyč Vinzenc a Švejda zvyšuje na 2:0. Hned po rozehrání hosté chybují, na míč směrující za obranu si nabíhá Šimeček a lobuje hostujícího brankáře Tomáška 3:0. Domácí v následující minutách absolutně dominují a zahazují další šance. Hosté se dostávají do hry z ojedinělého brejku. Domácí2011-10-29_091.jpg nezachytili od středu hřiště postupujícího hráče, který posouvá dále na Kašpara, který od postraní čáry prudkým centrem posílá nahrávku přes celé vápno, na kterou nedosáhnou domácí obránci a dobíhající Němec bombou z patnácti metrů do šibenice dostává hosty do hry 3:1. Za chvilku se hosté dostali k podobnému zakončení, ale střela z 25 metrů šla těsně nad. Ve 38.minutě zahrával domácí Pokorný trestný kop, jeho střela končí na břevně hostů a dobíhající Chuchel pohotově zvyšuje na 4:1. Před domácí brankou zastavuje hosty po nahrávce za obranu M.Bendík. Domácí ještě během prvního poločasu mají možnost navýšit skóre L.Bendíkem, kterému připravuje gólovku Klícha, ale brankář Tomášek střelu vyráží na roh.

Druhý poločas začal vyrovnaným průběhem, ale se zřejmou snahou hostů s 2011-10-29_119.jpgvýsledkem něco udělat. Vítr z plachet hostům vzala branka L.Bendíka, který postupoval sám na brankáře, kterému dělá kličku a zvyšuje na 5:1. Domácí mohou své vedení ještě navýšit, ale přesnost v zakončení si s nimi hraje na schovávanou. V 78.minutě se do samostnaného úniku dostává domácí Nejedlý a také dělá kličku brankáři 6:1. V 81. minutě může Nejedlý potvrdit svůj gól dalším navýšením vedení domácích, ale jeho střela rozezvučela pouze tyč branky (nakonec byl odmáván i ofsajd). Asi 5.minut před koncem se nakonec Nejedlý dočkal i své druhé branky, když z deseti metrů prudkou střelou uzavřel vítězství Boršova.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Trhové Sviny B 7:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář