Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Temelín 3:0

Boršov - Temelín 3:0 (0:0) - 49' Komrska, 60' Šimeček (Fessl), 76' Gruber

Sestava Boršova: Fabián - Komrska (64' Matoušek), Filištein, Kofroň, Lísal - Soukup (55' Fessl), Ševčík, Gruber, P. Češka - F. Pokorný (80' Muller), Šimeček

 

Do Boršova tento víkend zavítal soupeř z daleka, a to až z Temelínu. Od počátku byl Boršov aktivnější a dostával se do šancí. Nejprve se F. Pokorný dostal k zakončení během prvních minut, ale jeho střela mířila do prostředka branky. O pár minut později se dostal Šimeček do palebné pozice ze stejného místa, ale místo střely zvolil přihrávku na nabíhajícího F. Pokorného. Ten měl míč na dlouhou nohu a jeho střela tak postrádala razanci. Když to nešlo kombinačně, tak to Boršov začal zkoušet z dálky. Několikrát to zkusil Gruber, ale jeho střely skončily vedle. Pak to zkoušel i F. Pokorný a jeho střela skončila na břevně. Další velkou šanci měl Ševčík z trestného kopu. Ten zahrál výborně, střelou přes zeď. Jeho střela mířila přesně k tyči, ale brankář domácích vytáhl výborný zákrok. Ačkoli měl Boršov převahu, gol se mu z ni vstřelit nepodařilo. Temelín si naopak nevypracoval žádnou vážnější šanci. V závěru prvního poločasu se protáhl Komrska kolem jednoho hráče. S druhým hráčem Temelínu se ale střetly nohama a pro Komrsku to skončilo zlomeným kotníkem. Pro něj podzimní část sezóny pravděpodobně skončila.

Do druhého poločasu Komrska ovšem nastoupil, zřejmě doufal že to nebude nic vážného. Ve 49' prošel od poloviny hřiště k velkému vápnu a střelou na zadní tyč prostřelil brankaře hostů 1:0.  Brzy na to se povedlo Boršovu přidat další gól. F. Pokorný vyvezl míč od poloviny, kde vybojovali záložníci míč. Před velkým vápnem přihrál doleva na nabíhajícího Fessla, který stál na rohu malého vápna a mohl zakončovat. Místo toho zvolil přihrávku na opačný konec malého vápna kam dobíhal Šimeček a ten už měl úlohu jednoduchou. Střelou do prázdné brány navýšil vedení na 2:0. Boršov poté trochu zvolnil tempo a nehnal se tak dopředu. Do určitých náznaků šancí se Temelín dostával, ale žádná nepředstavovala velké riziko. V 70' trochu zaváhal s rozehrávkou Filištein, když ho dostali pod tlak dva hráči Temelína. Na poslední chvíli nakonec stihl míč rozehrát. Boršov se nakonec radoval potřetí. Z poza vápna poslal Gruber center směrem na zadní tyč. Míč nikdo netečoval a ten zaplul stejně jako v předchozím zápase s Borkem k zadní tyči. Boršov ve zbývajících minutách hru již kontroloval a nikam se zběsile nehnal. Zápas tak skončil výhrou Boršova 3:0.

 

Palec nahoru zaslouží trenér Temelína, který přišel po zápase do šatny a všem hráčům a trenérovi pogratuloval k výhře. Obvykle je reakce soupeře na prohraný zápas opačná.

 

Report fotbalunas.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář