Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Včelná 1:6

Boršov - Včelná 1:6 (0:1)- 90´Chuchel - 47´, 64´Šálek, 28´Krajčír, 80´Vavroch, 51´Tondl, 83´Suchan

Sestava Boršov:

Machata- Haňur (34´Klícha)- Fessl, Dvořák (55´Bíba), Chuchel, M.Bendík- Vinzenc, Nídl, Soukup (55´Šimeček)- Nejedlý- L.Bendík

 

sestava9.png

Do derby vstupovali oba celky s vizitkou, že v novém tisíciletí v mistrovských zápasech, ani jeden celek nedokázal zvítězit na hřišti svého soupeře. Ve 2.minutě mohl potvrdit dominantu domácích vítězství v duelu těchto týmů L.Bendík, když se po nahrávce od Nídla dokázal ve vápně dostat i za stopera Vařila, ale tváři tvář brankáři zakončuje, ale trefuje pouze brankáře Cherkase. Hosté drželi více míč na svých kopačkách a ve 13.minutě zkouší střelou z 20 metrů Vavroch domácího brankáře, ale Machata vyráží na roh. p1170134.jpgPo tomto rohu se dostává na zadní tyči k hlavičce hostující Čaloun, ale zakončuje do boční sítě. V 16.minutě to zkouší z trestného kopu domácí Vinzenc, ale jeho tečovaná bomba ze 30 metrů míjí těsně hostující branku. Za chvilku to zkouší z hranice vápna Chuchel, ale jeho střela postrádá razanci. Ve 21.minutě zatrnulo domácím, když střed domácího Dvořáka s Vavrochem zaváněl penaltou. První změna skóre přišla ve 28.minutě. Krajčír využívá chyby v obraně a pohodleně, nikým neatakován v době zakončení, umístěnou střelou otevírá skóre zápasu 0:1. Ve 32.minutě chybuje domácí Haňur a tak musí Chuchel zatahovat za záchranou brzdu, odměnou se mu stává žlutá karta. Šance domácích na vyrovnání přišla v poslední minutě poločasu, ale po rohovém kopu Nídla a hlavičce Nejedlého zachraňuje na brankové čáře Vavroch a vyhlavičkovává míč z branky.

Druhý poločas začal pro domácí hodně divoce. Ve 47.minutě chybujícího Fessla obchází ze strany hřiště od rohového praporku hostující Šálek a střelou z úhlu na přední tyč překvapuje i brankáře Machatu 0:2. Další povedené zakončení měl na svědomí v 51.minutě hostující Tondl. Opřel se do odraženého míče a z dvaceti metrů nedal brankáři Machatovi šanci 0:3. V 53.minutě zkouší z dálky štěstí domácí Dvořák, ale branář Cherkas střelu v poklidu chytá. Za 10.minut se k hlavičce dostává domácí Šimeček, ale i s touto střelou si hostující brankář poradil. p1170137.jpgZa chvilku to zkoušeli domácí z vápna, ale ani střela Klíchy nenašla správný cíl. Co se nedařilo domácím, to jim ukázal hostující Šálek v 64.minutě. Jeho nádherné střele z pětadvaceti metrů nechybělo nic a proto končí v šibenici bezmocného Machaty 0:4. Domácí se přes nepříznivý výsledek snaží zápas ještě korigovat, ale další střelu Klíchy blokují obránci a následné zakončení L.Bendíka jde těsně vedle. Za chvilku následuje tvrdá střela domácího Bíby, ale také bez gólového efektu. Hned na druhé straně využívají totálně otevřené domácí obrany hosté, když dva postupují sami na brankáře Machatu, který situaci výborně ustál a nakonec dobíhající Fessl vykopává s prázdné branky. Šance se stále střídají na obou stranách a za minutu zahrozil na druhé straně L.Bendík, ale nakonec se v šanci ukopl a bylo ze střely jen slabé zakončení. V téže minutě střídající hostující hráč opřel svou odraženou střelu o tyč domácí branky. Po této šanci následoval další útok hostů, když domácí hostům neustále umožňovali po pravé straně postup na brankáře Machatu /obránce se ztratil, nebo někam zatoulal :-(/. Nakonec Machata skvěle šanci likviduje. V 79.minutě vymyslel hostující Vařil dlouhý míč na Kaspera a ten tvářá tvář zkouší brankáře lobovat, což se mu povedlo, ale střela nakonec končí vedle branky. p1170130.jpgZa minutu si to hosté vynahradili, když Tondl posílá dlouhý míč za obranu /nebo spíše do prostor, kde bývá obrana/ na Vavrocha a ten zvyšuje na hrozivých 0:5. 83.minutě smrtící čtvrthodinu hostů zakončuje Suchan gólem na 0:6, když domácí Fessl, jako poslední hráč mezi dvěma útočníky netrefuje míč a ty postupují sami na Machatu. Za dvě minuty to ještě zkouší domácí Nejedlý, ale jeho prudká střela z dálky jde těsně vedle branky. V 87.minutě Nejedlý posouvá míč na Šimečka, ale střelecká nemohoucnost domácích je dnes více jak patrná. A když se to nepovedlo v šancích, tak to vyzkoušel dlouhým centrem ze čtyřiceti metrů Chuchel a k překvapení všech a hlavně hostujícího brankáře míč nakonec končí v brance 1:6.

Výborná hra hostů přinesla krutou porážku domácích, kteří narazili na výborně takticky, střelecky a hlavně fotbalově připraveného soupeře. Tvořivá hra Včelné byla velmi příjemným překvapením víkendu. A ta praduktivita....

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Včelná 1:6

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas

(Zdeněk, 6. 6. 2011 8:20)

Musím pogratulovat soupeři k vítězství, protože takovou hru od nich nepamatuji. Je pravda, že jim pomohly krásné góly z dálky, které si vždy našly těžko chytatelné místa v brance. A ostatní šance ve druhém poločase jsme jim nabídli hodně špatným přístupem v defenzivní části a nedisciplinovaností. Náš výkon by opět stačil na Č.Dub, ale na sobotní hru Včelné, určitě ne.

Re: Zápas

(pablo, 6. 6. 2011 14:42)

:)