Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Mladé B- 5:2 (0:1)- 63´, 80´ Váša , 50´ L.Bendík, 59´ M.Bendík, 69´ Fessl- 45´ Lískovec, 70´ Damašek

 

Boršov: Krčín- Dvořák, Váša, Chuchel, Vosáhlo- Macho, Hlaváček, Haňur, Fessl- M.Bendík, L.Bendík

 

První zápas sezony se hrál na velmi dobře upraveném hřišti a přinesl průměrný fotbal za stálé převahy domácích. Domácí se museli obejít bez několika chybějících hráčů a chvilku trvalo než získali územní převahu. První nebezpečná situace byla k vidění před hostující brankou v 8. minutě, kdy na střílený rohový kop Váši, těsně nedosáhl domácí Fessl. ObrazekDo další šance se dostal v 15.minutě boršovský Haňur, ale v rozhodující chvíli nezakončil přesně. Další velkou šanci domácích měl ve 21. minutě Fessl, kdy se jeho střela odrazila od tyče a s následnou dorážkou si poradil hostující brankář. Ve 25. minutě na druhé straně zahrozili hosté, ale brankář Krčín si ze střelou poradil. Domácí měli stále více ze hry, ale trochu je trápil přechod do útoku. Postupně se hra vyrovnala a hosté domácí potrestali za pasivitu vedoucím gólem. Když ve 39.minutě dlouhý míč nepochopitelně nezachytila domácí obrana ani brankář, tak se hosté pohodlně gólem Lískovce do prázdné branky ujali vedení. Domácí byli gólem zaskočeni a ve 45.minutě mohlo být ještě hůř. Hosté zachraňujícím odkopem z vlastního vápna zaskočili domácí obranu, kdy vše musel hasit daleko před vápnem brankář Krčín.

Do druhého poločasu vstoupili domácí s větší chutí. Aktivitu podpořil hlavně brzký vyrovnávací gól Lukáše Bendíka, když v 50.minutě šikovně převzal přihrávku od bratra Michala, zbavil se obránce a s přehledem zakončil. O pět minut později zahodil šanci M.Bendík, přesným centrem ho našel Macho, ale zakončení bylo nepřesné. Domácí v tuto chvíli měli drtivou převahu, hosté jim k tomu trochu napomáhali nepřesností. V 57.minutě nedal po rohu Chuchel. ObrazekA o dvě minuty déle se domácí dočkali, role si vyměnili bratři Bendíci a využili chybu hostující obrany. Kdy Lukáš Bendík přesně vybídl ke střele nekrytého Michala Bendíka a domácí zaslouženě vedli 2:1. V 63.minutě šikovně zatočil trestný kop z rohu vápna Váša, překvapil hostujícího brankáře a domácí vedli 3:1. Na druhé straně včas zažehnala domácí obrana situaci po rohu, kdy míč poskakoval na hranici malého vápna. V další šanci se objevil L.Bendík, ale zvolil nepřesné a složité zakončení. O minutu déle to bylo již 4:1, když hostující brankář první střelu vyrazil a odražený míč uklidil do brány z 10 metrů přesnou střelou Fessl.

V 70.minutě se dočkali šťastného a kuriózního gólu na 4:2 hosté. Domácí brankář Krčín, nejprve řešil situaci na hranici pokutového území. Výkopem chtěl založit akci domácích, ale míč zpracoval rychle na vlastní půli hostující Damašek, který chtěl pravděpodobně rychle míč vrátit před domácí branku a dlouhý nákop z vlastní poloviny přeskočil překvapeného, vracejícího se domácího brankáře. Pro kterého to byla premiéra v Boršovském dresu. Obrazek

V 73. minutě mohl tříbrankové vedení domácím vrátit Haňur, ale zakončení po přesném centru M.Bendíka bylo nepřesné. Konečnou podobu výsledku dala 80.minuta, kdy při rohu Váši odvedl dobrou práci na brankové čáře velmi dobře hrající Fessl a tísněný brankář míči pomohl do sítě.

Zaslouženého a trochu utrápeného vítězství se dočkali domácí, kteří proti slabému soupeři hledali recept na vlastní kostrbatý přechod do útoku.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov- Mladé B 5:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas

(Piški, 20. 8. 2009 10:51)

Hodně slabý soupeř (horší sem nepřijel tak 3 roky) a byl by hřích nevyhrát. Ještě, že ustalo trochu sluníčko a do druhého poločasu přišel s Lukášovo gólem svěží vzduch.