Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- N.Hodějovice- 1:5 (0:3) 54´ Váša (z pen.)- 7´, 12´, 19´, 77´, 83´ Chmeňa, Lojka, Janovský, Fodora, Voleman

Sestava:

Boršov: Machata- Vosáhlo, Váša, Chuchel, Brenkus (13´Nejedlý)- Macho (78´Makovec), Haňur, Jaroš, Fessl (58´Soukup)- M.Bendík, L.Bendík

 

Hosté se dostali do vedení již v 7.minutě, když po centru z pravé strany, hostující hráč využil špatného bránění obránců a hosté vedli 0:1. ObrazekVe 12.minutě vedli hosté již 0:2, když využili další chybu v domácí obraně. V 19.minutě využili hosté opět nedůraz domácích hráčů v osobním souboji, které zužitkoval zkušeně Lojka. Na hranici vápna vyhrál souboj s brankářem i obráncem a přehodil brankáře i dvojici bránících hráčů 0:3. Zbytek poločasu se nesl ve snaze domácího celku výsledek korigovat. Hra se domácí nedařila a postrádala nápad. K zatlačení soupeře před branku se dařilo jen za pomoci rohů a standardních situací, ale ani zakončení ze vzduchu nebylo dobré.  A když se do šance přesto dostali, tak bylo zakončení nepřesné, nebo vše pochytal dobře chytající hostující brankář.

Druhý poločas byl herně podobný tomu prvnímu. Hosté šikovně zahustili střed hřiště a dále nebezpečně podnikali nebezpečné útoky do ještě více otevřené obrany. Domácí potom po přísné penaltě snížili Vášou na 1:3. ObrazekDomácí po gólu hosty zatlačili, ale štěstí v zakončení stále neměli. Ke konci zápasu ještě využili hosté domácí beznaděj k navýšení skóre a dvěma góly navýšili stav na drtivých 1:5.

V zápase se ukázala chytrost a zodpovědnost hostů k výsledku na hřišti.

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov- N.Hodějovice 1:5

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krize

(Zdeněk, 28. 9. 2009 14:07)

Proto nyní zmobilizujme síly, oprašme poctivost, zodpovědnost ve hře dozadu (11gólů ve třech zápasech je moc) a výsledky se dostaví.

Stav :-(

(Zdeněk, 28. 9. 2009 13:52)

Je třeba si uvědomit, že zápas začíná za stavu 0:0 a vycházet z něho. Soupeře, které jsme letos porazili, patřili úplně do jiné kategorie, než ty co ještě přijdou. Opakovaně se projevila veliká slabina hra hlavou. Myslím, že když o tomto zápase prohlásím, že jsme nevyhráli ani 10% soubojů ve vzduchu, tak nebudu daleko od pravdy. Když se nedaří, je třeba zápas vytaktizovat. Mám docela obavu, jaká rychta nás čeká ve Štěpánovicích :-(.