Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Vrábče 5:0 (2:0)- 2´, 14´, 56´L.Bendík, 63´(pen.) Hlaváček, 73´Haňur

Sestavy:

Boršov: Krčín- Chuchel (71´Dvořák), Nejedlý, Váša, Hlaváček, M.Bendík- Macho (66´Fessl), Nídl (71´Šimeček), Haňur, Vosáhlo- L.Bendík

Vrábče: T.Knytl- Lukš, Hejl Pavel, M.Filištein, Liška- "Lukáš", Tvaroh, S.Knytl, Klícha (37´Kučera)- Ohrazda, Schuster

 

Hned od úvodu zápasu bylo vidět, že domácí budou chtít o výsledku zápasu rozhodnout co nejdříve. A hned ve 2. minutě využil chybu hostů v obraně L.Bendík a otevřel skóre. Ve 4 .minutě mohl zvyšovat Vosáhlo, ale přesný centr na hranici malého vápna netrefil přesně. ObrazekVe 14.minutě využil L.Bendík dlouhý míč za obranu Vrábče, vyšel vítězně ze souboje s brankářem a do prázdné branky zvyšoval stav na 2:0. Domácí měli i dále převahu a dále se dostávali do šancí. Ve 37. minutě nedal domácí Váša, když se po kombinaci dostal až před brankáře Knytla, kterému na hranici vápna udělal kličku, ale jeho střelu zastavilo břevno. Za chvilku zachraňoval za již překonaným hostujícím brankářem Lukš. Ve 40.minutě se do šance po rohu Váši dostal Haňur, ale také nedal. Na druhé staně řešil očemetnou situaci brankář Krčín. 

Druhý poločas pokračovali domácí v dosavadní aktivní hře. ObrazekA ve 47. minutě se po faulu kopala penalta, kterou L.Bendík otřel o horní břevno. V 56.minutě se dočkal třetího gólu neobsazený L.Bendík, střelou ze 14 metrů nedal Knytlovi šanci. Ve hře hostů panovala nervozita, což jim znemožňovalo předvádět kompaktní a zodpovědný výkon. V 63.minutě se po dalším faulu ve vápně kopala další (nyní přísná) penalta, tentokrát se k míči postavil Hlaváček a s přehledem zvyšoval již na 4:0. ObrazekDomácí dále tlačili a za chvilku nedal hlavou Nejedlý. Další navýšení skóre přinesla 73.minuta, když šikovné zakončení Haňura podél brankáře zvyšovalo stav na 5:0. V posledních vteřinách zápasu mohli hosté korigovat. Domácí chybovali a opakované střely museli blokovat domácí obránci a brankář Krčín.

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov- Vrábče 5:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super

(Fanda, 12. 10. 2009 19:54)

Gratuluju, jen tak dál :)