Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov A - Pištín 4:2

Boršov A - Pištín 4:2 (2:1) - 17', 21', 90' Muller (na všechny nahrál Šimeček), 65' Lísal (Šimeček) - 27' Hromádka, 56' Koklar

 

Sestava Boršova:

Machata - M.Bendík, Křemen, Švejda, Komrska - Fessl, Macík (58' Lísal), Gruber, L.Bendík - Šimeček, Muller

 8.25.2014sestababorsovpistin.jpg

 

Boršov chtěl do nové sezony vstoupit aktivně a tak si hned od začátku vytvořil mírný tlak, který se časem stupňoval. Bohužel se také v jejich obraně začaly vytvářet skuliny v obraně a prostory pro brejky Pištína, které se ze začátku dařilo zastavovat krátce za půlkou. První šanci na změnu skóre měl domácí Švejda ve 12.minutě, když po rozehraném trestném kopu Grubera, hlavičkoval do břevna.  Postupující tlak Boršova postupně vyústil v otevření skóre a následné navýšení vedení o dva góly během krátké chvíle. V 17.minutě se na úrovni penalty dostal k míči Šimeček, který posunul míč Mullerovi na roh malého vápna., který střelou na zadní tyč a nedal brankáři hostů šanci 1:0. O chvilku později ve 21.minutě se po stejné osepřes Šimečka míč dostává k Mullerovi a Boršov dostává do dvougólového vedení 2:0. Pištínu se podařilo krátce na to snížit. Po rohovém kopu se dostal u zadní tyče zcela volný hráč hostů Hromádka k míči a snížil na 2:1. Po obdrženém gólu tlak Boršova polevil a hosté začali mít převahu, ale dobře fungující obrana nepouštěla hosty do zakončení. Ve 45.minutě se ale přeci jen otevřelo okénko v obraně a hráč hostů běžel sám na Machatu. Ten ovšem pohotově vyběhl a zmenšil tak střelecký úhel. Střela tak skončila těsně mimo zadní tyče.

Boršovu se vstup do druhého poločasu nevydařil a pokračoval tlak hostů. Pištín tak udeřil v 56.minutě, a to po rohovém kopu, který zahrával Boršov. Roh se nepodařilo zakončit a následoval brejk. Hosté se během několika nahrávek dostali až před Machatu, a Koklar střelou na zadní tyč nedali srovnal na 2:2. Hosté po vyrovnávacím gólu trochu polevili a hra se tak trochu uklidnila. V 65.minutě se dostal do úniku Šimeček. Doběhls míčem až na roh malého vápna, kde ho začali obránci teprve trochu bránit. Šimeček si počkal na dobíhajícího Lísala, kterému předložil balón a ten skóroval už jen do odkryté branky 3:2. Boršov to nabudilo a zvýšil svou aktivitu směrem k soupeřově brance. V 70.minutě mohl Muller vstřelit uklidňující gól, když se z úhlu řítil na hostujícího golmana. Místo střely ovšem volil přihrávku na Šimečka, ten ale míč nestihl. V 82.minutě se podařilo Boršovu vstřelit gol, když po kombinaci Grubera a Mullera dostal Šimeček balón na roh malého vápna a s přehledem skóroval do polo-odkryté branky. Gól, ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Uklidňujícího gólu se Boršov dočkal až v 90.minutě, když Gruber přihrál míč Šimečkovi na hranici velkého vápna. Ten se otočil kolem obránce a vyslal přesnou přihrávku, kterou dostihl Muller na rohu malého vápna a z první propálil golmana hostů 4:2.

 

Hodnocení ze zápasu (1 - nejhorší, 10 - nejlepší):

Machata - 3

Komrska - 4

Švejda - 3

Bendík M. - 4

Beník L. - 4

Macík - 3

Gruber - 6

Fessl - 4

Muller - 5

Šimeček - 4

Lísal - 3

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kasička se třese

(Zdeněk, 27. 8. 2014 15:34)

Kapitán Honza, taky něco kápně, první mistrovský zápas Patrika a Lukáše je samozřejmostí :-).
No a nemělo by se zapomenout na našeho klučíka "pana nahrávku" :-D.
Předpokládám, že všichni víme o koho se jedná :-).
Kdo to uhodne mi může koupit panáka ;-)

Hattrick

(Fery, 26. 8. 2014 13:13)

Ríšo, hned ten hattrick napiš Milimu :D

Re: Hattrick

(Zdeněk, 27. 8. 2014 11:22)

Máme nového pokladníka? :-)