Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov B - D.Bukovsko B 1:2

Boršov B - D.Bukovsko B 1:2 (1:2) - 17', 36' - 23' Filištein (p.)

 

Sestava Boršova:

Machata - Šafařík, Filištein, Matoušek, Honiss  (46' F.Pokorný)  - Bíba, Komrska, Soukup (46' Litvan), Lísal - Horák (46' Severa), Kofroň (80' Petřík)

 9.28.2014borsovbbukovskob.jpg

 

 V tomto zápase se Boršov potkat s prvním týmem tabulky Bukovskem. Hosté se stali hned od začátku zápasu aktivnějším týmem a Boršov téměř nepouštěli za polovinu hřiště. Šance Bukovska ale domácí hráči s vypětím všech sil zvládali úspěšně odvracet. Nakonec se hosté přeci jen dočkali. Zahrávali trestný kop z nebezpečné vzdálenosti, který s přispěním tyče nakonec přeměnili v gól. Boršov ale dokázal zareagovat a srovnal na 1:1, kdy Bíba  prošel přes řadu hráčů a nakonec byl faulován ve vápně. Zahrávala se tak penalta, ke které se postavil Filištein a s přehledem proměnil. Hosté do poločasu nakonec ještě vstřelili druhý gol. Nebezpečnou střelu zvládl Machata s vypětím všech sil zastavit, ale míč poskakoval po brankové čáře a nakonec se hráč Bukovska k míči dostal první a vrátil hostům vedení.

Ve druhém poločase vystřídala řada hráčů Boršova a tak se do hry dostali čerství hráči. To oživilo hru Boršova a hráči si tak vytvořili řadu šancí. Bukovsko naopak ve druhém poločase působilo bezradným dojmem a vůbec nepřipomínalo tým z prvního poločasu. Boršovu se podařilo golmana hostů překonat několikrát, ale zakončení skončilo vždy na tyči. Když už zakončení mířilo mezi tři tyče, tak brankáře zastoupil hráč Bukovska. Ačkoli si Boršov druhý poločas vytvořil tlak, nepovedlo se mu vstřelit ani jediný gol, a tak prohrál 1:2.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář