Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov B - K.Újezd B 2:3

Boršov B - K.Újezd B 2:3 (1:1) - 21' Muller, 74' Šimeček - 18' Prokop, 81' Váša, 89' Dao

 

Sestava Boršova:

Machata - Komrska, Matoušek, Litvan (46' Švejda), Szendrei - Fessl (70' Soukup), Češka, Hejna, Kofroň - Muller (65' Horák), Šimeček (80' Severa)

9.23.borsovbkamenakb.jpg

 

Zápas začal velice opatrně a zdálo se, že obě strany spíše vyčkávají na chybu soupeře. První větší chybu vyrobil Kameňák po osmnácti minutách hry. Brankář hostů neudržel míč a vypadl mu přímo pod nohy Muller, ten ale nezvládl zakončení a branku přestřelil. O pár minut později vyrobila chybu i obrana Boršova. K odraženému míči na hranici vápna se dostal hráč hostů. Protáhl se kolem záložníka i obránce a nakonec i kolem brankáře Boršova a do prázdné brány otevřel skore 0:1. Vedení ale Kameňáku dlouho nevydrželo. Kofroň vybojoval míč mezi kruhy a z první poslal balon na rozbíhajícího Šimečka. Ten běžel sám na brankáře a zvolil zakončení k tyči. Míč skončil na tyčce a odrazil se přímo k nohám dobíhajícího Mullera, který se tentokrát nemýlil a srovnal na 1:1. O chvíli později mohl Boršov strhnout vedení na svou stranu, a to když centrovaný míč z levé strany propadl až k Šimečkovi, ten ale z první míč netrefil. Míč se tak dostal k dobíhajícímu Fesslovi, ten ale poslal míč vysoko nad branku.

Druhý poločas začal o poznání aktivnější hrou z obou stran. Kameňák si začal postupně vytvářet tlak, ten ale ke vstřelení gólu nestačil. Do velké golové šance se dostal Muller, když sebral míč krajnímu obránci a šel sám na brankaře. Toho obešel a už trochu z úhlu pálil do odkryté branky. Na poslední chvíli ale z brankové čáry, hrač hostů, míč vyhlavičkoval. Nakonec se ale přece radovali domácí. Kousek od vápna se zahrával trestný kop. Na centr si naběhl Šimeček a hlavou vstřelil druhý gól 2:1. Tlak Kameňáku se postupně stupňoval. Výsledkem byl faul před hranící velkého vápna a z následujícího trestného kopu Váša vyrovnává na 2:2 přesnou střelou k tyči. Kameňák se ale s bodem nesmířil a dál bojoval a odměnou mu byl gól v 89‘ na 2:3.

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov B - K.Újezd B 2:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář