Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov B - Kamenná 1:1

Boršov B - Kamenná 1:1 (1:0) 13' F. Pokorný - 84'

 

Sestava Boršova: Machata - Švejda, J. Soukup, Křemen, Šafařík - L. Uhlíř (51' Litvan), Fessl, Bíba (78' Petřík), Koforň (46' Friedl) - Ovčáček (71' Filištein), F.Pokorný

ŽK: 1:2 (Křemen)

Rohy: 6:6

Fauly: 11:12

Střely na branku: 6:3

Střely mimo branku: 5:6

Střely celkem: 11:9

Domácí opět rozdávali body, o které ale přišli až v samém závěru. V poměrně vyrovnaném utkání měli domácí navrch v úvodu utkání, kdy přitlačili soupeře na jejich polovinu a vytvořili si i několik šancí, ale nedokázali žádnou z nich proměnit. To se jim podařilo až ve 20 minutě, kdy po pěkné kombinaci dal z úhlu branku F. Pokorný po hezké přihrávce D. Bíby. Po vstřelené brance měli ještě domácí dvě velké šance, ale ani J. Ovčáček hlavou a F. Pokorný, který měl před sebou už jen prázdnou branku neproměnili. Zbytek první půle proběhl potom v poklidu, který byl narušen několika střelami hostů z větší vzdálenosti, které šli mimo branku domácích. Hezkým momentem se blýskl domácí stoper P. Křemen, který z trestného kopu ze 30 m vystrašil hostujícího brankáře, který jeho střelu jen z námahou vyrazil na roh. Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první, čili vyrovnaná hra, kdy se ale hosté dostávali častěji k šestnáctce domácích, ale jejich střely končili mimo branku. Domácí opět nevyužili slibné šance a to se jim vymstilo, když jim v 83 minutě F. Kubík vydařenou střelou ze 20 m pod břevno překazil radost z vítězství a zajistil hostům bod. Nejslabším článkem utkání byl rozhodčí Ladislav Semrád, který předvedl katastrofální výkon, za který by se měl stydět.

 

Komentář trenéra FK Boršov B: Miroslav Lysina

Již ve druhém utkání moji svěřenci nedodrželi taktické pokyny a nedokázali ovládnout střed hřiště. Druhou slabinou bylo proměňování vyložených šancí, které jsme měli celkem 3. Chybou bylo, že jsme nedokázali vstřelit druhý gól. Naopak soupeř z minima vytěžil maximum a prakticky jedinou vydařenou střelou nás připravil o 3 body. Věřím, že v dalších utkáních si to už hráči uvědomí a na chybách ve dvou posledních utkáních, kdy jsme ztratili celkem 5 bodů, se poučí a kvalita hry stoupne.

 

Článek fotbalunas.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář