Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov B - Ševětín B 0:1

Boršov B - Ševětín B 0:1 (0:1) - 38'

 

Sestava Boršova: Machata - Staněk (46' F. Pokorný), J. Soukup, Křemen, Friedl - Kofroň, Šimeček (76' Uhlíř), Bíba, Fessl - Vacek, Langer

 

Domácí roli favorita nepotvrdili a po celé utkání předváděli rozpačitou a nepřesvědčivou hru. V úvodu utkání sice měli převahu a hrálo se na půli hostů. Když ale nevyužili několik šancí z nichž největší spálil R.Vacek po nezištné přihrávce J. Langera, překopnutím prázdné branky ze dvou metrů, soupeř se osmělil a začínal se více prosazovat na půli domácích. Nevypracoval si ale žádnou gólovou šanci, ale několikrát ohrozil střelami brankáře domácích. A tak zafungovalo staré přísloví "Nedáš - dostaneš" a ve 38 minutě po rychlém protiútoku hosté vstřelili Jakubem Šerým jediný gól utkání (0:1). Gól byl ale pravděpodobně vstřelen z ofsajdu, který byl také postranním rozhodčím J. Feiltem signalizován, ale hlavní rozhodčí J. Havlíček toto nezpozoroval. 

Do druhé půle domácí nastoupili s předsevzetím výsledek utkání otočit, ale to se jim nepodařilo. Jejich výkon byl i nadále mdlý a nedůrazný. Podařilo se jim sice soupeře dostat pod tlak ale výsledkem byla jen dvě nastřelená břevna s trestných kopů.Vzhledem k tomu, že se domácí nedokázali prosadit v koncovce, soupeř si překvapivě odnesl 3 body. Na rozdíl od domácích ho lze ale pochválit za bojovnost, byť to někdy někteří hráči přeháněli s tvrdostí. Domácí mají výhrady k rozhodčímu Havlíčkovi za to, že uznal gól, vstřelený z ofsajdu a za tolerování tvrdší hry hostů.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-(

(Zdeněk, 22. 9. 2015 12:16)

co to je za výsledek? :-(