Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov B - Včelná 1:1

Boršov B - Včelná 1:1 (0:0) - 74' F. Pokorný - 90'

ŽK: 6:4

ČK: 1:1 - Kofroň - Krčín

 

Sestava Boršova: Machata - Kofroň, Kuchař, Křemen, Šafařík (73' Friedl) - Švejda, Fessl, Bíba, Ovčáček (64' Litvan) - F. Pokorný, Vacek

 

Předposlední zápas svedl proti sobě týmy okupující první a druhé místo tabulky, a to Včelnou a Boršov. Včelná byla od začátku zápasu nebezpečnější a dařilo se jí kombinačně ve středu hřiště. Naštěstí jejich finální přihrávky končily zachycené obranou. Koncem prvního poločasu se Včelná dokázala dostat do několika střeleckých pozic z poza vápna, ale hráči Boršova dokázali střely vždy z blokovat. V první půli se hrálo především od vápna k vápnu a poměr střel na bránu 1:2 mluví za vše.

Druhý poločas byl ovšem mnohem zajímavější. Hra se alespoň trochu vyrovnala a bylo vidět spoustu osobních soubojů. Bohužel pro Boršov, kdy se Kofroň snažil vybojovat míč skluzem, obdržel druhou žlutou kartu a tedy i červenou, a musel opustit hřiště. Nutno podotknout že oba hráči šli do souboje naprosto stejně. Na post krajního obránce se tak stáhl Fessl a na středu zůstal osamocený Bíba. V tento okamžik se zdálo být celkem jasné, že Boršov začne spíše bránit. Ale o pár minut později v 60' se počet hráčů na hřišti srovnal. Brankář Včelné chytil míč za hranicí velkého vápna a viděl žlutou kartu. Ten ale ještě navíc neudržel nervi na uzdě a míč zakopl daleko mimo hřiště. Viděl tak okamžitě druhou žlutou kartu a tedy i červenou. Hra se tedy vyrovnala a hrálo se jako doposud. V 70' se podařilo překonat Včelné obranu Boršova, kdy těsně před vápnem fauloval na poslední chvíli Šafařík a viděl po právu žlutou kartu. Hosté tak zahrávali trestný kop  z velmi nebezpečné pozice. Střelu přes zeď, která by nejspíš skončila golem, zastavil Křemen volejbalovým úderem a byla po právu nařízena penalta. S tou ale hosté nenaložili nejlíp a borec ze Včelné poslal míč nekompromisně vedle pravé tyče. Boršov zareagoval téměř okamžitě. V 74' zahrával Boršov trestný kop ze zajímavé pozice. Golmanovi Včelné se nepodařilo míč vyrazit a k míči na malém vápně se dostal nejrychleji Bíba, který poslal míč za záda brankaře. Na brankové čáře ale ještě stihl zasáhnout hráč hostů. Míč se odrazil k nohám F. Pokorného, který tentokrát propálil vše v cestě a Boršov se dostal do překvapivého vedení 1:0. Včelnou obdržený gól ale více nabudil a začala Boršov dostávat pod tlak. Naopak bylo vidět jak Boršovu pomalu docházejí sily. Včelná toho nakonec využila až v 90' kdy přečíslila obranu a z poloviny hřiště se řítila osamocená dvojice hráčů na Machatu. Přihrávkou na malém vápně se dostal k zakončení do prázdné branky hráč Včelné a bylo srovnáno 1:1.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář