Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




D.Voda B- Boršov- 3:1 (1:0)- 38´, 61´ Koptyš, 78´ Hála- 88´ Machata

Sestavy:

D.Voda B: Stingl- Zavřel, Polák, Hála, Weinreb (Vrzák)- Adam, Novotný (Kőssl), Kasper, Zedek- Marek (Matoušek), Koptyš

Boršov: Krčín- Macho, Chuchel, Nejedlý (56´Machata), Hlaváček, M.Bendík- Šimeček, Nídl, Haňur, Fessl- L.Bendík

 

Od prvních minut se v zajímavém zápase bylo na co dívat. Na stopera byl nucen hostující kouč postavit Nejedlého a ten se zhostil úkolu velmi dobře. Škoda jen, že ho vyřadilo zranění z poslední minuty prvního poločasu.

 ObrazekPřestože domácí nastoupili s rapidně posíleným kádrem z A-týmu, tak začátek vyšel lépe hostům, kteří domácí překvapili aktivitou a poctivým bráněním. První šanci si připravila hostující dvojice L.Bendík a Šimeček hned ve 2.minutě. Za chvilku stejná dvojice zahrozila podruhé, ale Šimeček nestačil včas přesněji umístit. Hned potom to ještě zkoušel z dvaceti metrů Nídl, ale ani tato střela se neujala. Další šanci měl opět Šimeček, po autu si narazil s Haňurem a jeho odvážnému průniku do vápna chybělo jen o trochu přesnější zakončení. V 11.minutě musel řešit první nebezpečnou situaci hostující brankář. Za 2.minuty se dostával do šance domácí Koptyš, ale hostující obránci šanci zastavili. Hrál se oboustranně rychlý a pohledný fotbal a hosté byli v tuto chvíli nebezpečnější. L.Bendík zaměstnal obranu dalším průnikem do vápna v 15.minutě, kdy připravil pozici pro Nídla, ale toho ve skluzu zastavil domácí hráč. Za chvili se zpravé strany dostal přes Adama do vápna hostující Haňur, ale jeho střílený centr stačil před L.Bendíkem pokrýt brankář Stingl. Ve 25.minutě musel včastným vyběhnutím pomáhat obráncům brankář Krčín. Ve 28.minutě se do veliké šance dostával domácí Zedek, ale prováhal vhodný okamžik k zakončení. ObrazekZa chvilku domácí Koptyš z 5-ti metrů trefil tyč. Ve 36.minutě si L.Bendík poradil s obranou soupeře, ale jeho střelu zastavilo až břevno domácí branky. Co se nepovedlo hostům, to se podařilo na druhé straně domácím ve 38.minutě. Po chybě hostů v rozehrávce se rychle míč dostal na kopačky Koptyše, který si za pomoci terénu poradil s obráncem a s přehledem zakončil 1:0. Od vedoucího gólu domácí získali do konce poločasu výraznou převahu, ale bez brankového efektu.

Na začátku druhého poločasu zahrozil Koptyš, ale Krčín perfektně střelu pokryl. V 50.minutě se po Koptyšově nahrávce dostával do šance Marek, ale v důležitou chvilku s ním nespolupracoval terén a míč mu utekl do zámezí. Domácí měli převahu a hosty opakovaně podržel brankář Krčín. V 61.minutě Koptyš využil kolmici a zvyšoval na 2:0. V 63.minutě stříleli domácí tvrdě, ale nepřesně z hranice vápna. Potom mohl  snížit boršovský Šimeček, když mu namazal M.Bendík, ale míč mu na težkém terénu v poslední chvíli odskočil. V 74.minutě předvedl další dobrý zákrok hostující Krčín, kdy si po rohu poradil s gólovou hlavičkou Matouška. ObrazekZa dvě minuty vykopával střelu Koptyše z bezprostřední blízkosti. V 78.minutě zvyšoval z trestného kopu Hála již na 3:0. Po třetím gólu se hra vyrovnala a hosté měli sérii rohových kopů. Po jednom z nich v prvním souboji dvou brankářů, kdy hosté byli nuceni poslat druhého brankáře do hry, byl úspěšnější ten domácí. Nejprve perfektním zákrokem vytáhl hlavičku Machaty a z následného rohu vyrazil i tvrdou střelu Šimečka z 18 metrů. Po dalším rohu, už byli úspěšní hosté. Machata využil odraženého míče, našel skulinu v hradbě domácích hráčů a druhý souboj s brankářem již vyhrál a snížil alespoň na 3:1.

 

 

Náhledy fotografií ze složky D.Voda B- Boršov 3:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Luboš- střelec

(Zdeněk, 29. 10. 2009 13:42)

Už jsem Lubošovi věštil, že ať nahlásí v práci změnu účtu kam poslat peníze :-)

Milan, Míra

(Zdeněk, 29. 10. 2009 13:40)

Hele marodi, není nás už moc mimo? Rači se dejte do víkendu dohromady oba dva...

Milan

(Míra, 29. 10. 2009 11:08)

Škoda, žes nebyl Milane. Chyběls. Tak se dej brzo dohromady, protože teď budu chybět zase já. :-(

pokladnikovi

(FCB, 29. 10. 2009 11:00)

Doufam Zdenku, ze Lubose poradne pumpnes. Prvni gol je prvni gol :-) Sice nebyl "za body" tak aspon bude vic na dokopnou :-)

Zápas

(Zdeněk, 29. 10. 2009 8:07)

Je to škoda, ale odcházeli jsme ze vztyčenou hlavou. Škoda, že marodka neumožnila kouči více možností.

........

(......., 29. 10. 2009 7:08)

Škoda mno ale nevadí.Budem bojovat dál.

Co dodat?

(Vašáry, 28. 10. 2009 22:13)

Mrzí mě že jsem dnes oslabil tým, ale zdraví bylo proti - takhle zablokovaná záda už jsem dlouho neměl ;-(