Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Tady si můžete říkat co chcete Smiley

FK Boršov nad Vltavou se distancuje od případných urážlivých projevů na této diskuzi. Zároveň upozorňuje, že urážlivé texty mohou být z těchto stránek smazány.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nuda

(strupp, 20. 4. 2011 21:31)

a zase ticho po bouři..

Re: nuda

(Zdeněk, 20. 4. 2011 21:33)

Ty jsi nějakej bujnej :-)
Jsem zvědavej jak se vydáš zítra na tréninku, když si na té "mateřské" :-)

FC Boršov nad Vltavou

(Trenér, 19. 4. 2011 14:27)

Zdravím všechny.
Předem chci vyjádřit svůj údiv nad situací na těchto stránkách. Jsem velmi překvapen. Domníval jsem se, že co jsme probrali v kabině, zůstalo v kabině. Tak by to mělo fungovat normálně všude a ani nic jiného jsem neočekával.

K zápasu krátce: Mé rozhodnutí jsou mé rozhodnutí a komentáře a diskuze, respektive připomínky k tomuto, jsou možné v kabině, ale spíše někde v hospodě. Ne zde na stránkách klubu. Nikde to není jinak. Kapitán byl odsouhlasen 7 hráči při hlasování, takže považoval jsem za jasné. Co znám já, tak kapitána určoval vždy trenér bez jakéhokoliv hlasování, ale respektuji jak je zde zažito. Jinak z mého pohledu, byl zápas i přes prohru velmi dobrý a hlavně jsem tam po dlouhé době viděl nasazení, bojovnost,touhu po vítězství a srdce. Tohoto si velmi vážím.

Velmi mě mrzí celková nálada v týmu a ukončení činnosti Fandy Krčků. Domnívám se, že krize je vyvolávána uměle a zbytečně. Všem by mělo jít hlavně o Boršovský fotbal a ne o sobní záležitosti, kdo co kde a s kým.

Jinak Zdendo dík za Tvou oddanost týmu.

Nebudu tady komentovat ostatní věci, to skutečně můžeme někde jinde.

že by??

(pablo, 19. 4. 2011 10:40)

koukám situace se zdánlivě uklidnila,tak jsem zvědav kolik nás bude na treninku.....

ty woe!!!

(strupp, 18. 4. 2011 19:37)

..8lidí online , to jsem tu dlouho nezažil.. tady to žije!!! beze vší poezie...

Re: ty woe!!!

(Zdeněk, 18. 4. 2011 20:15)

:-) Taky to sleduji, ale asi jen párkrát jsem zažil vyšší online účast. Konečně jsme našli smutné téma, při které si bulvár užije své :-(

babky na trhu... aneb summary z pohledu hráče

(strupp, 18. 4. 2011 19:20)

Tak jsem tu teď pročetl docela zajímavou debatu. Níže je napsáno mnoho pravdy, ale i naprostých nesmyslů popřípadě omylů(ve všech komentech krom Zdenka). Do konkrétních sporů se nemá smysl plést. Ty by si měli vyřešit zainteresované osoby. Jen jednu věc pořád nemohu pochopit. Proč se tady dělá z ryze vnitřních záležitostí týmu mužů veřejná záležitost? Co je to tady za otevřené dopisy s obsahem, který měl zůstat POUZE v týmu mužů popřípadě ve vedení klubu? Nechápete snad, že zde se nic nevyřeší? Naopak všechna špína zde zveřejněná bude použita jen proti nám! Bohužel nikoliv proti mužům, ale proti celému klubu(vedení + mládežnické kategorie). Je třeba pochopit že ta naše banda, hrající o 8. příčku 3.třídy, není střed vesmíru. Vyšší cíle nejsou reálné do příští sezony. Proto není třeba ještě otrávit fanoušky, zklamat rodiče fotbalových dětí nebo třeba odradit současné dorostence od přechodu do mužů.
Pardon, tohle mi přijde nejen směšné , ale i velmi nevhodné řešení. Mno zítra budeme moudřejší... Dáme si?

Romane..

(Hráč č. 10, 18. 4. 2011 14:28)

1)Romane, myslím, že nikdo nikoho nemůže plácat po ramenou, ten zápas jsme myslím prohráli a nevím, jak to berou ostatní, ale já osobně ten fotbal hraju proto, abysme vyhrávali. Kdybysme vyhráli, tak k tomu jestli hraju nebo nehraju, neřeknu ani slovo. Ale prohráli jsme a prohráli jsme naprosto zbytečně, proto si stojím za tím, že tohle rozhodnutí špatné bylo. O tomhle ale můj dřívější příspěvek nebyl.

2)3/4 roku na tuhle práci možná nemám čas, ale když byly potřeba zařídit nějaké registrace, tak bylo vždy vše nakonec dotažené do konce..

3)U Brejžků jsem nebyl, každopádně pokud se níže bavíme o nějaké negativní atmosféře v kabině, zesměšňování hráčů na hřišti a podobných skutečnostech, které momentálně v boršovském fotable jsou, NEBUDU JEDINÝ, KTERÝ ZA HLAVNÍHO STRŮJCE OZNAČÍ TEBE! A jak mluvíš o té otevřenosti, tak tohle si naprosto otevřeně přiznejme.. Víš proč s námi dorostenci nechtějí jezdit na zápasy, nebo proč s námi nechtějí trénovat? Jen nikdo z kluků nenašel odvahu to říct na rovinu.. A když už jsi tak konkrétní a uvádíš tady mého tátu, tak to že Ti to řekl nevybíravým způsobem, to mě mrzí, ale za tím, že to někdo konečně řekl, v tom za ním stojím!

4) o kapitánovi jsi rozhodl, já pásku už nechci, dál toto nemá smysl řešit..

5) pokud tu možnost máš, tak pro klub něco viditelného dál dělej, moje jediná možnost, jak pro klub něco udělat, je podat co nejlepší výkon na hřišti. Pokud se ohlédnu zpět,tak co se tohoto týče, za posledních 5 let jsem udělal dost!

LB

hráči "Lukáši B" č. 10

(Roman, 18. 4. 2011 12:53)

Ještě, že máme mezi sebou kamaráda Švejdu. Který jako jediný nás drží nad vodou a za to ti Zdeno velké dík.
Luky "hráči č. 10" já na rozdíl od tebe budu adresný a upřímný. A hlavně slušný.
1) tvé střídání jsem s nikým nekonzultoval ba právě jsem byl stejně jako ty dost překvapen protože to byla dle mého názoru chyba. To, že jsem ti před příchodem do kabin řekl o kapitánství byla pouze blbá shoda náhod. To, že na hřiště patříš často není pochyb. Ale na druhou stranu ti to a to si přiznej jen a jen pomohlo. Jen škoda, že to neumíme vesměs často přijmou a přitom je to tak pozitivní. Proto tě může třeba i nezasvěcený Peťa Makovec a ostatní plácat po ramenou tak jak to máš rád. Už KÚ a hlavně v sobotu jsi byl na hraní natěšen tak jak již dlouho ne.
2)to, že se zříkáš fce sekretáře a činnosti ve výboru tak úplně není pravda neboť kdo se okolo našeho dění jen trochu pohybuje ví, že tvá aktivní činnost již min.3/4 roku prostě není.
3)přemýšlel jsem po sobotním incidentu s tvým taťkou u Brejžků , že na to snad nemá cenu nějak reagovat, ale nejde to, nechápu kde se v člověku bere taková zlost a nenávist
4)když píšeš o té autoritě, tak mi zajisté dáš za pravdu, že by jí měl opravdu kapitán mít a to se vším všudy včetně přístupu
5)Luky věř mi, že bych radši místo psaní článků a pochval něco viditelného pro tým a klub udělal

Je smutné to vše tady pro zasvěcené i nezasvěcené sdělovat tak budu doufat, že to již nebudu muset
opakovat.
Je to jen na nás

Rezignace

(František Krček, 18. 4. 2011 11:55)

Dovolte, abych i já zareagoval na víkendové události, i když o jejich průběhu jsem informován pouze zprostředkovaně.
Odmítám působit v prostředí, ve kterém si nevážíme jeden druhého a nevážíme si ani práce, kterou někteří z nás pro klub odvádějí.
Odmítám svou rodinu okrádat o čas kvůli tomu, abych neustále poslouchal pomluvy a vulgární výlevy.
Nechci se Romana zastávat. Na hodně věcí máme stejný názor a to že se občas neshodneme ve způsobu jejich realizace je normální. Že se na hřišti chová někdy jinak, než bych si já i Vy představoval je způsobeno tím, že je zvyklý jak v práci, tak životě a ve sportu dělat věci naplno. Kdo chce něčeho dosáhnout, ani jinou možnost nemá.
Ale po tom všem, co pro klub dělá, si určitě nezaslouží odezvu, jaké se mu v posledních dnech dostalo. Zasvěcení ví o čem mluvím
Myslím si, že je čas dát možnost i ostatním. Koneckonců, když je prase a pivo zadarmo, tak má klub příznivců víc než dost.
Do konce dubna mi přineste finanční doklady, abych je mohl zpracovat.
Od 1.5.2011 se přestávám o klubové finance starat. Sám jsem zvědavý, komu předám pokladnu. Zároveň končím s veškerou další činností pro klub.
Omlouvám se všem, kterým svým rozhodnutím učiním potíže.
Všem, kteří to s fotbalem v Boršově myslí vážně, přeju hodně síly, trpělivosti a hroší kůži.

Stav beztíže

(Zdeněk, 18. 4. 2011 0:19)

Myslím, že je třeba všechno hodit za hlavu. Nejlepší je si zajít v týdnu potrénovat a za týden se pokusit přivést body z Plané. I když je to hodně horká půda, tak nám tyto zápasy vyhovují, když hrajeme proti jasnému favoritovi. A v Plané budeme potřebovat každého zdravého hráče, ochotného zatnout zuby a pokusit se uhrát body pro Boršov.
Všichni moc dobře víme, že nálada není v týmu na nejvyšší úrovni, ale k tomu přece patří i tyto dohady. Nikdo přece nemohl očekávat, že se povezeme stále na vítězné vlně a budeme stále dobře mezi sebou naladění, když se nám herně nedaří, apod.
Každý má svůj názor a všechny názory je třeba respektovat i když nemusí korespondovat s těmi vlastními.
A jestli hrál ten nebo ten, je věc trenéra. Přece jednou je někdo trenérem, tak to musíme vzít, i když to nemusí být vždy pro všechny strany to nejlepší řešení. Třeba tím trenér něco zamýšlel, pozoroval. A jestli je za tím něco jiného "nefotbalového" tak to sem nepatří.
Všechno tohle je o náladě, která v týmu je :-(.
Určitě nepřehlédnutelné bylo s jakou chutí Lukáš zápas odehrál. Takový elán již dlouho neměl a byla radost ho sledovat /jak soupeře "kousal" a byl stále nebezpečný/:-). Byl to ten starý dravec. Třeba toto bylo vše ku prospěchu výkonnosti celého týmu a jeho samotného.
Jednou podá lepší výkon jeden, jednou zase ten druhý.
Pojďme si vážit jeden druhého, hrát jeden za druhého, i když se nám zrovna nedaří.
Přece nechcete, aby jsem musel přemluvit Otu, Jirku Tomků a šel to s nima odkulhat do Plané za Vás :-).
Navrhuji 100% účast na čtvrtečním tréninku, kde si vše můžeme za zavřenými dveřmi férově vyříkat :-).
Všichni co spolu hrajeme "děláme" fotbal, máme pro tým svou cenu, nesnižujme ji hloupými pokřiky na hřišti, kritizováním spoluhráčů, ignorováním schopností druhých, když nedosahují mých vlastních kvalit, apod. Všichni přece neumíme fotbal stejně, ale i když nejsme dobrý jako ti druzí, tak ho přece máme rádi a proto ho hrajeme. Chtějme to dělat přece pro radost.
A radost musí přicházet hlavně i z tréninku.
Času máme všichni méně a méně, tak pojďme efektivněji a kvalitativněji využívat třeba času na tréninku, ať si z něj něco odneseme. Někdy nám dá více 30 minut efektivního, pestrého tréninku, než 2 hodiny tréninku bez efektu. Když nás bude trénink bavit, tak si na něj najde cestu o hodně více hráčů.
A k tomu je třeba vylepšit "i" účast :-)

-----"V naší situaci si těžko může vyčítat levá ruka pravé, že nebyla na tréninku, když tam nebyla ani levá noha s pravou"-----

nebo jinak

-----"V naší situaci si těžko může vyčítat levá ruka pravé, že nebyla na tréninku, když tam byla levá i pravá noha a chodit se nenaučila"-----
:-)

Tip

(BnV, 16. 4. 2011 16:23)

Boršov-Hodějovice 3:2

Re: Tip

(Zdeněk, 16. 4. 2011 23:04)

Kdo je BnV? :-)

Re: Re: Tip

(Pík, 17. 4. 2011 13:58)

Zdeňku, BnV je přeci Boršov nad Vltavou ;)
No já jsem si nebyl jistej formou a dlouho jsem vás neviděl, tak jsem to tam hodil anonymně :)(abych třeba neurazil)

Re: Re: Re: Tip

(Zdeněk, 17. 4. 2011 22:58)

:-) Pík je lepší. Další víkend obuješ kopačky? :-) Amerika skončila?

klid

(pablo, 17. 4. 2011 18:06)

tak se nám to tady pěkně rozjíždí ta diskuze....škoda že se mi zdá že špatným směrem,možná by bylo lepší vyříkat si tyhle věci osobně.Jinak včera celkem slušná účast u Brejžků :)a Lukáš F. celkem slušnej výkon :)

Torres a Drogba v Boršově

(Pík, 17. 4. 2011 14:12)

Jo a ještě přileju olej do ohně, i když už mě bohužel předběhl Lukáš sám. Doufám, že ti, co rozhodovali o sestavě, viděli stejně jako já jakým způsobem se změnila hra v koncovce od příchodu Lukáše B. Přirovnal bych to k situaci v Chelsea, kde Torres (R.Klícha) určitě je kvalitní útočník, ale k čemu to je, když za zápas (poločas) sprintoval 2x, vyhrál pár soubojů, pusu nezavřel, a skončil...Nikdy sem s ním nehrál a viděl ho pouze včera, je možné že se zápas prostě nepovedl, to klidně. Ale Lukáš (alias Drogba) běhal, nabízel se, měl chuť a obětavost. Je to škoda, nepovažuji to za rozhodující "chybu" (spíše rozhodnutí), ale kdo ví, kdyby...
Jo a nechci aby to vypadalo jako lobbing za Lukáše, pouze objektivní názor pozorovatele. (a už vůbec není důležité, že mi Lukáš dělá bankéře a připisuje na můj účet peníze, které jim v trezoru chytnou plíseň ;))

SItuace v týmu

(Hráč č. 10, 16. 4. 2011 21:47)

1)Dnešního dne 16.4.2011 jsem se rozhodl skončit se všemi funkcemi v boršovském fotbalu. Končím jako sekretář i jako člen výboru. Na tyto funkce nemám čas a nemohu se jim tedy věnovat naplno.

2) Veřejně se omlouvám trenérovi za mou kritiku po dnešním zápase. Příště svůj názor řeknu až v kabině a ne na hřišti.

3) Za 20 let různorodé sportovní kariéry jsem se nesetkal s tím, aby řadový hráč uprostřed sezóny rozhodoval o tom, kdo bude a kdo nebude kapitán. Je mi to vcelku jedno, ať si po hřišti s páskou chodí, kdo chce, ale měl by o tom rozhodovat trenér, nebo přinejmenším hráč, který je na hřišti něco platný a má v týmu nějakou autoritu. Je možné, že takto to chodí v "profesionálních" rakouských soutěžích, ale nejsem jediný, komu se to nelíbilo.

4) Poslední dobou jsem pracovně hodně zaneprázdněný a proto jsem se rozhodl dát přednost rodině- tímto se do konce dubna omlouvám ze všech tréninků i zápasů. Za šest let jsem v Boršově vynechal jediný zápas a šidil všechny ostatní věci okolo, dneska pro to nemám důvod.
V Boršově, ať jsme hráli jakkoliv, byla vždycky výborná parta, to se momentálně říct nedá...

Na závěr chci ještě říct, že tyhle řádky nejsou proti nikomu z vás ničím osobním, rád se s Vámi uvidím nebo za vámi přijdu k Brejžkům, pokud mi to čas dovolí..

LB

SItuace v týmu

(Hráč č. 10, 16. 4. 2011 21:46)

1)Dnešního dne 16.4.2011 jsem se rozhodl skončit se všemi funkcemi v boršovském fotbalu. Končím jako sekretář i jako člen výboru. Na tyto funkce nemám čas a nemohu se jim tedy věnovat naplno.

2) Veřejně se omlouvám trenérovi za mou kritiku po dnešním zápase. Příště svůj názor řeknu až v kabině a ne na hřišti.

3) Za 20 let různorodé sportovní kariéry jsem se nesetkal s tím, aby řadový hráč uprostřed sezóny rozhodoval o tom, kdo bude a kdo nebude kapitán. Je mi to vcelku jedno, ať si po hřišti s páskou chodí, kdo chce, ale měl by o tom rozhodovat trenér, nebo přinejmenším hráč, který je na hřišti něco platný a má v týmu nějakou autoritu. Je možné, že takto to chodí v "profesionálních" rakouských soutěžích, ale nejsem jediný, komu se to nelíbilo.

4) Poslední dobou jsem pracovně hodně zaneprázdněný a proto jsem se rozhodl dát přednost rodině- tímto se do konce dubna omlouvám ze všech tréninků i zápasů. Za šest let jsem v Boršově vynechal jediný zápas a šidil všechny ostatní věci okolo, dneska pro to nemám důvod.
V Boršově, ať jsme hráli jakkoliv, byla vždycky výborná parta, to se momentálně říct nedá...

Na závěr chci ještě říct, že tyhle řádky nejsou proti nikomu z vás ničím osobním, rád se s Vámi uvidím nebo za vámi přijdu k Brejžkům, pokud mi to čas dovolí..

LB

Míra navštívil stránky??? :-)

(Zdeněk, 14. 4. 2011 23:19)

Překvápko, které přináší samo nebe :-) :-o


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92

následující »