Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Dívčice - Boršov 2:4

Dívčice - Boršov 2:4 (1:2) 19' Hájek, 72' Pomeje - 18', 36', 56' Muller, 84' Komrska 

 

Sestava Boršova:

Fabián - M.Bendík (77' Švejda), Křemen, Filištein, Komrska - Šimeček (46' Soukup), Hejna (46' F.Pokorný), J.Češka, Fessl - Muller, L.Bendík

 

9.28.2014divciceborsov.jpg

 

Hra oproti předcházejícím zápasům začala poměrně v klidném tempu. V první patnáctiminutovce se dostali ke dvoum střelám z dálky pouze domácí. Jejich pokusy ale postrádali přesnost. Boršov se dostal do první šance v 18‘ minutě. Z poloviny hřiště zahrával Komrska trestný kop a našel přesně mezi vápnem a penaltou nabíhajícího Mullera a hlavou přehodil vybíhajícího brankaře domácích, který situaci špatně odhadl a bylo to 0:1. Vedení Boršovu ale dlouho nevydrželo. O minutu později udeřili domácí. Po akci z pravé strany přišel přízemní centr, který byl tečován hráčem Boršova a míč se dostal k volnému hráči. Ten ale příležitost na zakončení pro váhal, a tak zvolil přihrávku za sebe na vápno na dobíhajícího spoluhráče, který z první vyslal nechytatelnou střelu přesně k tyči. Vyrovnávací gol povzbudil domácí a stali se tak více aktivnější, ale k vstřelení dalšího golu to nevedlo. O pár minut později mohl vrátit vedení Boršovu M.Bendík. Dostal zpětnou přihrávku před vápno a z první pálil, ale pouze do vzdálenější tyče. Boršovu se nakonec do poločasu podařilo udeřit i podruhé. Před polovinou hřiště vybojoval míč Šimeček. Prodral se kolem několika protihráčů a přesnou přihrávkou našel Mullera. Ten brankaře obešel kličkou a do polo odkryté branky vstřelil druhý gol.

Druhý poločas si vyžádal pár změn vinou zranění. Hejnu nahradil ve středu hřiště F.Pokorný a Šimečka vystřídal L.Soukup. Střídání hru Boršova oživilo. Byli aktivnějším týmem a více drželi míč na kopačkách. Ze začátku to nevedlo k nějaké vyložené šanci. V 56‘ odkopávali domácí míč od branky po jedné nepovedené akci Boršova. Na polovině hřiště ale vyhrál hlavičkový souboj Fessl a míč se snesl k nohám H.Češky. Ten na nic nečekal a poslal míč mezi obránci přesně do nohy rozběhnutému Mullerovi. Ten se sám řítil na brankáře a střelou na zadní tyč vstřelil třetí gol a navýšil vedení Boršova na 1:3. Dívčice mohli srovnat o pár minut později. Na levé straně se uvolnil domácí hráč a chtěl poslat centr do vápna. Ten se mu ale nepovedl a snesl se za záda brankaře na zadní tyč. Dívčice hru pomalu vyrovnávali a dostali se do další velké šance. Po další akci Dívčic si obrana Boršova neporozuměla a sám před Fabiánem se ocitl domácí hráč. Ten zavřel oči a vyslal tvrdou střelu z úrovně penalty. Ta naštěstí skončila pouze na břevně. Domácí se přece jen dočkali snížení. Kus za vápnem zahrávali domácí trestný kop a domácí hráč vymetl přesně růžek branky Boršova a snížil tak na 2:3. Boršov se ale nezalekl a pokračoval ve své hře, která mu postupně nabízela lepší a lepší šance na gol. V 75‘ minutě dostal L.Bendík pěkný balón do nohy. Ten popotáhl k rohu malého vápna a přihrál na druhý růžek osamocenému Mullerovi. Brankář ale vytáhl pohotový zákrok a střelu špičkou kopačky vyrazil na tyč. O pár minut později Boršov rozehrál obdobnou kombinaci. Soukup poslal míč na rozběhnutého Fessla. Ten dotáhl míč také na roh malého vápna a přihrávkou na druhý roh vápna našel opět úplně volného F.Pokorného, ten ale tentokrát těsně přestřelil. V 84‘ rozehrál Boršov do třetice podobnou kombinaci pouze zase s jinými hráči. Komrska vybojoval na levé straně míč. Poslal ho podél lajny na Mullera a sám si nabíhal pro míč do vápna. Muller popotáhl míč opět k rohu malého vápna a opět přihrávkou na druhou stranu malého vápna našel opět neobsazeného dobíhajícího Komrsku. Ten z první vyslal tvrdou střelu. Ačkoli se brankář stihl přemístit, míč pouze lehce štrejchl. Balón tak doplachtil za záda brankaře. K dalším šancím se už týmy nedostali a tak si Boršov odvezl 3 body.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář