Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




D.Voda B- Boršov- 2:4 (0:2)- 53´Houska,55´ Adam- 15´Dvořák, 24´Nídl, 62´L.Bendík, 66´Šimeček

 

Boršov: Machata- Macho, Pokorný, Chuchel, Dvořák (56´Gorčica)- Nídl, Graman, Váša, Brenkus (86´ Soukup)- Šimeček, L.Bendík

 

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a dostali se do dvou šancí, ale ani jedna neskončila gólem. Postupně přebrali iniciativu hosté a zatlačili soupeře před vlastní vápno. V 15. minutě se k odraženému míči dostal hostující Dvořák a z 35 metrů vystřelil, s gólmanem si míč zahrál na schovávanou a hosté šťastně vedli 0:1. Domácí po gólu ztratili koncentraci a hosté stupňovali svůj tlak. Nejprve se v 18. minutě po nahrávce Brenkuse proháčkoval vápnem L.Bendík, ale střela nenašla svůj cíl. Chvilku na to přišla další střela hostů, ale zablokována skončila v zámezí. Potom domácí zahrozili rohovým kopem, ale slabé zakončení branku Boršova neohrozilo. Hned na to ve 24.minutě Boršov udeřil na druhé straně, po L. Bendíkově zatažení šikovně obstřelil brankáře domácích Nídl a uklidnil hosty gólem na 0:2. Po tomto gólu převzal Boršov iniciativu a jednoznačně diktoval tempo hry. Neprve se neujal se trestný kop Nídla. Potom ve 32. minutě si míč vyměnil Nídl s Vášou a po jejich spolupráci domácí obránci včas zastavili Šimečka. Potom v hodině dvanácté vyřešili domácí velikou šanci L.Bendíka, kdy jeho vniknutí do vápna bylo gólové. Následně si s domácí obranou před vápnem pohrál Nídl, v situaci před brankářem přihrál L.Bendíkovi a ten zakončil. Bohužel hostům byl gól odepřen pro hraniční ofsajdové postavení střelce. Na druhé straně po nepříjemně stříleném trestném kopu, situaci vyřešil na poslední chvíli brankář Machata. Další nebezpečí vyřešil skluzem Dvořák, kdy zastavil na levé straně domácí brejk. Potom Boršov zahrozil po centru Brenkuse, ale domácí brankář situaci vyřešil. Ve 41.minutě ještě zahrozil hostující Šimeček, ale jeho střela těsně minula domácí bránu. Do poločasu si hosté již výsledek pohlídali.

 

Druhý poločas začal oboustranně vlažně. Po nevinné akci se domácím povedlo snížit v 53.minutě. Na polovysoký míč vybíhal hostující brankář a po naražení domácího hráče mu míč vypadl a domácím se povedlo snížit 1:2. Hosté vypadli z koncentrace a v 55. minutě udeřili domácí podruhé. Po rohu si nekrytý hráč domácích na malém vápně užíval luxusu a bez výskoku hlavou vyrovnal na 2:2!!! Domácí gólem velice ožili a byli k nepoznání. Začali zaskočené hosty tlačit a v 58. minutě další jejich šance zůstala nevyužita. Potom další nepříjemný roh odvrátil Pokorný. Domácí se zkoušeli hlavně dostat do vápna po centrech. Vzduchem, ale pro domácí cesta moc nevedla. Většinu míčů tam posbírali hostující stopeři Pokorný s Gorčicou. Hosty probudil až gól na 2:3. Při chuti hrající L.Bendík doběhl 3 metry od rohového praporku míč a na brankové čáře si poradil ze třemi bránícími hráči a svůj slalom ozdobil důležitým gólem na 2:3. V 66.minutě hosté opět odskočili na rozdíl 2 branek, kdy na 2:4 zvýšil Šimeček. Domácí museli hru otevřít a hostům zjednodušili hru. V 71. minutě opět nebyl uznám L.Bendíkovi gól pro ofsajd. Neujala se ani střela Brenkuse, ani trestný kop Váši. V 82.minutě se po standartní situaci dostal k míči Váša a  po jeho centru dal gól Šimeček, ale pro domnělý (!!!) ofsajd opět nebyl gól uznán. Ještě jednou musel zasahovat hostující brankář po rohovém kopu. Domácí ke konci znervózněli a již nedokázali hostům herně vzdorovat. Hosté ještě jednou zahrozili, ale šance po centru ze strany již gólem neskončila, míč pouze proletěl vápnem.