Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Dubné- Boršov- 3:3 (0:0)- 28´, 65´,80´ Trapl, Mikšovský, Honner - 22´ L.Bendík, 57´ Švejda, (92´) Nídl z pen.

 

Boršov: Horalík- Švejda (72´Macho), Pokorný, Chuchel (82´Makovec), Brenkus- Nídl, Soukup (67´Babic), Graman, Váša- Šimeček, L.Bendík

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Boršova, ale počáteční územní převaha gól nepřinesla. V 15.minutě sice dorážel L.Bendík do sítě nahrávku Šimečka, ale přestože domácí pomezní rozhodčí ofsajd nesignalizoval, ofsajd byl k překvapení hostů odpískán. Hosté se dále tlačili do domácího vápna, ale veškerá snaha končila u domácích obránců na hranici vápna. Silnou zbraní hostů z Boršova jsou standardní situace, kdy každý roh byl pro domácí velice nepříjemný. Po jednom z nich vychytal Švejdu domácí brankář. Ve 22. minutě se hosté dočkali. Po centru z pravé strany se k míči dostal ze strany Váša a po stříleném centru (?)  L.Bendík a dal na 0:1. Hned o chvilku později domácí vyrovnali. Ve 26. minutě se zbavil domácí útočník na půlce obránce a přesný střílený centr přetavil v gól domácí hráč a vyrovnal na 1:1. Potom hosté zahrozili opět po standardní situaci, ale domácí obránci vše včas zažehnali. Do konce půle se hrálo převážně ve středu hřiště a půlce domácích.

 

Druhou půli začali aktivněji domácí, kdy se hosté špatnou rozehrávkou sami dostávali pod tlak. Nebezpečný centr ze strany včasným zákrokem vyřešil hostující brankář Horalík. Potom se hra opět vyrovnala a po perfektně zahraném rohu Váši, Švejda zaskočil domácí obranu 1:2. Potom se předvedl domácí brankář, kdy vyřešil střelu z vápna. V době, kdy se zdálo, že Boršov konečně uklidní hru, přišla nevinná akce z pravé strany. V 65. minutě po nešťastně vyraženém míči hostujícího brankáře do vlastního obránce vyrovnalo Dubné na 2:2. Boršov byl z gólu zaskočen a domácí vycítili šanci na další góly a převzali iniciativu. Hostům se přestala dařit hra, domácí hru kouskovali. Ale  Boršovu byl bod málo a tak se tlačil do útoku, ale hra nebyla urovnaná. Po-té se oba celky přetahovaly v držení míče a zejména zatažení domácí, využívali brejkové situace k rychlým kontrům. Domácí se dočkali v 80.minutě, kdy po chybné rozehrávce hostů, obstřelili brankáře a dostali se do vedení na 3:2. Na vyrovnání nezbývalo hostům již mnoho času a domácí poctivě bránili a do šancí Boršov nepouštěli. V 85.minutě se do šance dostával L.Bendík, ale centr Nídla vystihl akrobaticky domácí brankář. V době kdy se zdálo, že domácí vedení uhájí, se jim nedařilo dobře odkopnout míč z blízkosti vápna a to se domácím vymstilo. K hostům se obrátilo štěstí  v 91.minutě, kdy domácí obránce se nešťastně ve vápně zavěsil na hostujícího hráče a tím ho poslal k zemi. A rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu, kterou po chvilce emocí s přehledem proměnil Nídl a vyrovnal na 3:3.