Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




 Horní Stropnice- Boršov- 1:1 (1:0)- 16´D.Szypula       -74´Nejedlý

Diváků 150

 

Boršov: Macek- Chuchel, Váša, Nejedlý, Vosáhlo- Nídl, Haňur, Pokorný, Brenkus (66´M.Bendík)- Šimeček (80´Gorčica), L.Bendík

 

ObrazekV zápase jara, se utkal vedoucí tým soutěže Horní Stropnice, ze svým konkurentem v boji o postup Boršovem. Zápas začal velmi opatrně a oba týmy čekali co předvede jejich soupeř. A již ve 16.minutě hostující obrana zapomněla ve vápně po autu volného Davida Szypuli, který odražený míč trefil k zadní tyči a domácí vedli 1:0. Hosté byli zaskočeni a nemohli se dostat ke své hře. Domácí měli územní převahu a byli nebezpečnější. Ale ve 20.minutě mohl vyrovnat Haňur, když hlavou z úhlu minul bránu. Ve 38. minutě měli velikou šanci domácí, ale hostující brankář se prostřelit nenechal. Další nebezpečí hrozilo o chvilku později po rohu domácích.

 

Do druhého poločasu hostující trenér Zavoral změnil taktiku. Hosté se začali tlačit více do útoku, ale domácí houževnatá obrana je do šancí nepouštěla. A když něco prošlo, pochytal to domácí brankář. Potom hrozilo nebezpečí před hostující brankou, když dvakrát po standardních situacích, hasila hostující obrana v hodině Obrazekdvanácté. Když se i dále nedařilo hostům dostat se do větších šancí, napřáhl z 25 metrů Nejedlý a utěšenou střelou vyrovnal. Hosté po gólu vsadili vše na jednu kartu a pokoušeli se rozhodnout. Tím ale otevřeli vlastní obranu pro nebezpečné domácí kontry. Domácí si remízový stav zaslouženě ubránili a dále vedou tabulku s náskokem 3 bodů.

 

Náhledy fotografií ze složky Horní Stropnice - Boršov 1:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář