Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Koloděje - Boršov 1:1

Koloděje - Boršov 1:1 (1:1) - 29´Čecháček - 20' Muller

 

Sestava: Machata - Matoušek, Křemen, Filištein, Fessl (46' Lísal) - Anderle, Gruber, F.Pokorný, Soukup - Muller, Šimeček (46' Macík)

 

Do dalšího zápasu vstupoval Boršov velice pozvolna, naopak Koloděje velice aktivně. Do první vyložené šance se tak zaslouženě dostali Koloděje. V 7' se hráč domácích protáhl kolem levé strany a z mírného úhlu postupoval sám na Machatu. Svou stoprocentní šanci ale neproměnil, protože Machata vytáhl výborný zákrok. Krátce poté se dostal i Boršov do stoprocentní šance. Po kombinaci na hranici vápna se ocitl Muller sám před brankářem domácích, ten ale stihl včas vyběhnout a střelu vyrazil. Koloděje hrozili hlavně po levé straně rychlými brejky, které hosté stěží odvraceli. Do další velké šance se dostal krátce na to opět Boršov. Aderle získal míč na polovině hřiště, dokázal sám projít přes několik hráčů. Dostal se tak až k vápnu a vyslal utaženou střelu na branku. Míč minul zadní tyč branky pouze o pár centimetrů. Boršovu se podařilo nakonec udeřit až ve 20', když Gruber poslal přesný míč za obranu nabíhajícího Mullera. Ten tentokrát zachoval chladnou hlavu a vstřelil první gól Boršova. Domácí ale nic nevzdávali a dál předváděli bojovný fotbal. Odměnou jim byl vyrovnávací gol v 29'. Na pravé straně se dostal na roh velkého vápna hráč domácích a přes bránícího hráče vyslal střelu po zemi na zadní tyč, která s přispěním tyčky skončila v brance. Boršovu se dál nic nedařilo, domácí naopak byli aktivnější. 

Do druhého poločasu trenér Boršova udělal několik změn ve snaze oživit hru. To se částečně podařilo a Boršov se začal dostávat alespoň do pološancí. Domácí ale poctivě bránili a čekali na skulinky v obraně Boršova, které museli nevyhnutelně přijít s tím jak se Boršov tlačil čím dál více dopředu. Muller se dostal do veliké šance, když prošel přes obranu domácích a dokonce obešel i brankáře. Ten si výrazně ale pomohl rukama a nenechal Mullera v klidu zakončit. Přesto se mu podařilo vystřelit. Na branková čáře ale zaskočil jeden z domácích hráčů. Koloděje se poté začínali dostávat také do pološancí, ale jejich střely několikrát minuly zadní tyč Machatovo branky. Boršovu si vytvořil převahu ale do šance velké šance se dostal až kolem 77'. Po několika odrazech se dostal míč k F. Pokornému na malé vápno. Jeho střela ale skončila vysoko nad a o chvilku později Soukup prošel z levé strany přes několik hráčů a poslal prudkou přihrávku na zadní tyč, kde ale nikdo z Boršova nečekal. Krátce na to se Koloděje dostali do brejku a jejich útok byl zastaven až na hranici velkého vápna. Domácím se tak naskytla velké šance v podobě trestného kopu těsně před vápnem. Následná střela přeletěla zeď a snášela se pod břevno. Machata ale vytáhl opět výborný zákrok, střelu vyrazil a podržel opět svůj tým. Neuběhlo ani pár minut a Koloděje se dostali opět do velké šance. Po levé straně utekl domácí hráč a poslal zpětnou přihrávku na pravý roh velkého vápna. Tam se z první do míče opřel domácí hráč a poslal střelu do protipohybu přemisťujícího brankaře Boršova, ten ale opět Boršov podržel a těžkou střelu vyrazil. V posledních vteřinách mohl přece jen Boršov vstřelit rozhodující gól. Po centru z levé strany se dostal u zadní tyče k zakončení Macík, ten ale na něj jen těsně nedosáhl hlavou. Dále se již nic nestalo a tak zápas skončil 1:1. 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Koloděje - Boršov 1:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář