Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Ledenice B - Boršov B 7:3

Ledenice B - Boršov B 7:3 (5:0) - Kofroň, Hejna, Ovčáček

 

Sestava Borošova:

Skopec (46' Severa) - Szendrei (46' Petřík), Dvořák. Matoušek, Janeček - Bíba, Hejna, Litvan, Ovčáček - Vávra (46' Horák), Kofroň

 8.25.2014sestababorsovbledenice.jpg

Na první mistrovský zápas se Boršov B musel dopravit až do Ledenic, kde ho nečekalo nic snadného. Do prvního poločasu navíc Ledenice nastoupili posílení o hráče z áčka a bylo to znát. Po 30' to bylo již 3:0 a na konci poločasu dokonce 5:0. 

Na začátku druhého poločasu se provedlo pár změn, aby se hra trochu oživila a to se povedlo. První gól si sice Ledenice dali ještě sami, a to když Hejna poslal center do vápna na Kofroně. Tomu obránce na poslední chvíli sebral balon z hlavy, ale uklidil ho pouze do vlastní sítě. Po obdobné situaci, kdy Hejna opět centroval do vápna, se Kofroň tentokrát dostal k míči a hlavou ho umístil k zadní tyči. Třetí gol Boršova padl po standartní situaci. K míči se postavil Hejna, Kofroň a Matoušek a připravovali se na signál. Matoušek nejprve přeběhl balon a následně Hejna vyslal pěknou střelu kolem zdi. Míč trefil pouze tyč, ale odrazil se k nehlídanému Ovčáčkovi, který měl dost času, připravil si balon na silnější nohu a vstřelil třetí gól Boršova.

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ledenice B - Boršov B 7:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

No no

(Zdeněk, 27. 8. 2014 15:39)

V klubovně jsem slyšel v neděli, že to bylo jen 7:4? :-). Kde asi udělali soudruzi chybu? Tady, když bych mohl napovědět pokladníkovi "Béčka", aby byl hodně hodný a nepočítal všem hráčům, co nastoupili prvně za "NOVÝ TÝM Béčka" účtovat nováčkovskou daň, tak bych to viděl alespoň na kapitánství Pepči a na střelce gólů :-). A samozřejmně zápisné těch, co odehráli za Boršov první mistrovské utkání :-)