Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Lišov B - Boršov 4:3

Lišov B - Boršov 4:3 (1:1) - (2´, 68´, 71´, 77´) Kándl 3, L.Vávra - 24´ (pen.), 64´Klícha, 60´Hubschmann 

Sestava:

Vinzenc- Fessl, Nejedlý, Švejda, Kříž- Soukup, Chuchel, Klícha, Ardolf- Hubschmann, Kofroň sestava7.jpg

Hned první překulení míče na půlku hostů bylo klíčové pro průběh zápasu. Přišla chyba v hostující obraně při rozehrávce a silný domácí celek se šancí naložil stoprocentně a po centru na zadní tyč, volný hráč otevírá skóre 1:0. Domácí dále hrozili a jejich kolmé nahrávky na rozběhlé útočníky byly nebezpečné. První šance hostů přichází po čtvrt hodině hry, když si Fessl naráží ze Soukupem, ale jeho střelu brankář vyráží na roh. V 17.minutě zasahuje po střele ze střední vzdálenosti hostující alternující brankář Vinzenc. Ve 23.minutě rozehrává hostující Soukup roh, míč domácí obrana odvrací za vápno, odkud Hubschmann posílá míč do strany na Soukupa, který obchází obránce domácích a je ve střelecké pozici sražen- penalta. K penaltě se staví Klícha a s přehledem vyrovnává na 1:1. Za chvilku se dostávají do šance hosté, ale nedorozumění domácího brankáře a obrany se jim využít nepovedlo. Na druhé straně to zkouší z hranice vápna domácí a brankář Vinzenc vytahuje jeden ze svých velmi dobrých zákroků. Ve 37.minutě zasahuje brankář Vinzenc opět, prudkou střelu ze štěstím vyráží na roh. Před brankou domácích, je nebezpečný závar po rohovém kopu, ale ani hosté z toho více nevytěžili. Oba týmy ještě během prvního poločasu měli situace, kdy jen špatnou finální nahrávkou se o šanci připravili. Hostům více vyhovovalo, když mohli být zataženi na své půli a postupně míč vyvážet, popřípadě rozehrát. Když se hosté na chvíli usadili na půli domácích, tak z toho byly nebezpečné kontry.

Druhý poločas začal změnou mezi tyčemi domácích, když zraněného brankáře střídá hráč z pole. Síly mezi tyčemi jsou tímto vyrovnány. Domácím velila povinost se tlačit více do útočení a tak drželi více míč. První šance druhého poločasu přišla pro domácí při trestném kopu asi v 56.minutě. Střelou z dvaadvaceti metrů se brankář Vinzenc nenechal překvapit a vyraží střelu nad branku. V 60.minutě rozehrává rohový kop Soukup. Na míč nedoskočil Ardolf ani Švejda a tak míč propadl k Nejedlému, který mohl dostat hosty do vedení. Jeho střela byla před brankovou čarou odražena zpět do pole, přímo před Hubschmanna, který se s míčem nemazlil  a přímo bombou vymetl šibenici 1:2. Hosté byli na koni a na další jejich úder se nečekalo dlouho. Chuchel vlítl do vápna a přes celou branku našel na zadní tyči volného Klíchu, který pohodlně střílí svůj druhý gól 1:3. Bohužel se hostům moc dlouho nepovedlo udržet své dvoubrankové vedení. V 68.minutě domácí využívají nedorozumění v obraně hostů, když hosté nezachytili rozběhlého útočníka, který podél vyběhlého brankáře snižuje na 2:3. Rychlý snižující gól hosty znervózněl a domácí se dále tlačili do zakončení a hned jejich první šance končí vyrovnáním. Po centru ze strany, vyhrává domácí hráč hlavičkový souboj a do protipohybu přesouvajícího brankáře vyrovnává na 3:3. A zmar hostů přichází v 77.minutě, když obrovité nedorozumění mezi obránci a brankářem končí nastřelením brankáře do útočníka od kterého míč končí v brance 4:3. Hosté se ještě pokoušejí o vyrovnání, ale v největší šanci uskakuje míč Chuchlovi do zámezí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Zdeněk, 20. 5. 2012 23:32)

Přestože jsme dnes neodvezli žádné body ze hřiště Lišova, i když jsme měli zápas velmi dobře rozehrán, tak bych rád poděkoval té hrstce hráčů, kteří se nakonec na zápase objevila. Tomáš nám opět vytrhl trn z paty, když nám obsadil klíčové místo brankáře. Vlezl do branky a vůbec si nevedl špatně. Taky bych rád poděkoval Ríšovi, že odmakal celý zápas a přestože nebyl osloven, tak nakonec přijel a zápas si na nezvyklém místě odmakal. David Křížů si konečně odbyl svou premiéru v základní sestavě v mistrovském zápase na pro něj nezvyklém postě a nezklamal. Míra odehrál s přehledem myslím svůj první celý zápas v sezoně. Stejně tak Adam, který si myslím, že odehrál svůj první celý mistrovský zápas za muže /ještě korunovaný krásným gólem/. I Karel odehrál velmi dobrý zápas, absolvoval asi nejvíc soubojů. Jen škoda ztracených bodů. Bral bych všechno jako poučení do dalších zápasů a sezón. Stejně s tím již nic neuděláme. Bohužel se k nám v rozhodujících chvílích obrátilo štěstí.
Pořád dobrý a nakonec jsme za d..... .

Re: Poděkování

(sup, 21. 5. 2012 21:24)

není zač... a myslím že jsem neměl žlutou... nebo o ní nevím..

Re: Re: Poděkování

(Míra, 21. 5. 2012 23:17)

Supe dávej to dřív....

Re: Re: Re: Poděkování

(sup, 23. 5. 2012 21:33)

jauvej , jauvej, ty kopeš jako kobyla...

Žluté karty

(Zdeněk, 21. 5. 2012 23:46)

Ale nakonec to Fesslík udělal fíkaně, jak donutit lenochy napsat něco na stránky :-)

Žlutá

(Malej Kája Chuchlů, 21. 5. 2012 20:48)

Zas pro úplnost, i mně ji ukázal...

Re: Žlutá

(Zdeněk, 21. 5. 2012 21:52)

Lukáši, oprav si to, díky :-)

Re: Žlutá

(Zdeněk, 21. 5. 2012 22:46)

Karle, ty jsi musel být zákeřnej :-). Nebo, že by za kecání? :D

Re: Žlutá

(Míra, 21. 5. 2012 23:17)

Taky jsem zažlutil...