Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Mladé B - Boršov 0:2

Mladé B - Boršov 0:2 (0:0)-  60´L.Bendík, 71´Šimeček

Sestava Boršov:

Krčín- Fessl, Haňur, Švejda, M.Bendík- Macík (84´Kofroň), Soukup, Chuchel, Ardolf- Šimeček (73´Nejedlý), L.Bendíksestava5.jpg

Zápas se hrál asi na nejširším hřišti v Českých Budějovicích, 2012-05-06_089.jpgkteré svou rozlohou atakuje letiště v Plané. Hostům se povedlo zlomit prokletí tohoto hřiště a po dlouhé době si odvážejí vydřené vítězství. Zápas byl od svého začátku vyrovnanou partií. Domácí se snaží využívat šíři svého domácího hřiště. Naopak hosté se víceméně snaží probíjet přes střed hřiště, kde se soustředí na bránění Z.Lercha. Ošemetnou situaci zaváněla 8.minuta, když na domácí vysoký centrovaný míč z levé strany nedokáže nikdo doskočit. Po čtvrthodině hry o sobě dali vědět hosté, když se povedlo dvakrát L.Bendíkovi obejít svého strážce, ale poslední hráč domácího celku Souček se nenechal obejít a nebezpečí zažehnal. Ve druhém případě obrana domácích na poslední chvíli blokuje na roh. Další svou šanci na zakončení 2012-05-06_134.jpgpropásl hostující L.Bendík, když se šikovně dostává do vápna přes obránce. Ve 33.minutě se do veliké šance dostává i druhý útočník hostů Šimeček, když postupuje z levé strany neatakován do vápna domácích, ale ve své šanci místo střely volí ještě kličku, kterou domácí obránce vystihl. Na druhé straně přichází šance domácích, kterou vyráží výborně brankář Krčín a i odražený míč končí v jeho náručí před v ofsajdové pozici stojícím Z.Lerchem. Do konce poločasu se neujala ani nepřesná střela domácích ze střední vzdálenosti. V prvním poločase jsou hosté nebezpečnějím celkem, když se snáze dostávají do vápna domácích, ale k samotnému gólovému zakončení se z důvodu hledání lepší střelecké pozice nedostávají.

Druhý poločas začal mírnou převahou domácích, ale nejednalo se trvalý jev. Za chvilku se hra přesunula na střed a první šanci ve druhém poločase mohli proměnit hosté, 2012-05-06_119.jpgale L.Bendík svou šanci zahazuje. Na druhé straně se dostává do brejku Vítek, který zabíhá za obranu hostů a řítí se sám na branku. Na míč ve skluzu nedosáhl Švejda a tak musí brankář Krčín vytáhnout jeden ze svých klíčových zákroků. Co se nepovedlo domácím, tak předvedl L.Bendík, který utekl domácí obraně a nyní je jeho zakončení přesné 0:1. Domácí vzápětí otevírají hru a hrají více na riziko. Hosté svou další šanci kazí nepřesnou finální nahrávkou. Domácí zkouší střelu z vápna, ale střela se nevešla mezi tyče. V 71.minutě hosté vybojují míč ve středu hřiště, odkud posílá kolmici Soukup za obranu, kam nabíhá dvojice L.Bendík a Šimeček na jednoho obránce. Míče se ujal L.Bendík, který dělá kličku brankáři, ale míč mu utíká do strany, 2012-05-06_069.jpgodkud ho uklízí do sítě Šimeček 0:2. Hosté mohou domácí opět potrestat do otevřené obrany, ale šance L.Bendíka končí místo zakončení, poslední kličkou brankáři a obránce. Místo toho je mela, kterou zakončuje domácí obránce atakem na L.Bendíka, kterou trestá rozhodčí překvapivě pouze žlutou kartou! Za chvilku se do vápna domácích vřítil z levé strany hostující Chuchel, ale místo přípravy na střelu, mu míč odskakuje a končí v zámezí. Domácí zatlačili hosty a po centru z levé strany se v šanci objevuje střídající domácí útočník, ale poskakující míč byl větší překážkou než brankář hostů. Další šance hostů kazí nepřesnost ve finální nahrávce. Poslední šance přichází v 88.minutě, když hostující brankář Krčín nešťastně při odkopu od brány trefuje do zad posledního hráče. Míč se odráží k rozběhlému domácímu Vítkovi, kterého v šanci Krčín zákrokem vymazal.

V důležitém zápase hosté soupeři odskočili v tabulce a přestože se jednalo o vyrovnaný zápas, tak si nebezpečnější hosté odvážejí 3 body.

 

Náhledy fotografií ze složky Mladé B - Boršov 0:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?

(Míra, 8. 5. 2012 20:00)

Proč jsem mimo lavičku? :-D

Re: ?

(Zdeněk, 9. 5. 2012 14:00)

Míro, lavička byla nízká (tam by ses nevešel) a stejnak jsi běhal mimo lavičku s foťákem, tak jsi se Lukášovi nevešel ani sem :-D

karta

(Benďas ml., 7. 5. 2012 23:02)

pro úplnost, také jsem dostal kartu

Re: karta

(Zdenek, 8. 5. 2012 0:43)

Jo, chtěl jsem napsat Lukášovi, že karty byly 3 :-)