Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Mladé B- Boršov- 4:4 (1:1)- 17´Herman, 53´ Bezděka, 74´ Jarolímek, 76´Vítek- 8´, 51´, 88 ´ L.Bendík, 84´Gorčica.

 

Boršov: Macek- Dvořák (69´Gorčica), Váša, Haňur, Vosáhlo- Chuchel, Nídl, Pokorný, Brenkus- Nejedlý (59´Šimeček), L.Bendík

 

V neurovnaném zápase si oba týmy s chutí zastříleli. Hosté se ujali vedení gólem ObrazekL.Bendíka, odpověď domácích přišla v 17. minutě, kdy domácí Herman vyrovnal. Poté se do šancí dostávali hlavně hosté. Ve 24. minutě po nahrávce Nídla ještě domácí zastavili L.Bendíka včas, ale ve 27. minutě byl po průniku do vápna sražen. Ke značce pokutového kopu se postavil sám postižený, ale penaltu nedal. Ve 38. minutě zahrozili domácí, nepříjemnou střelu vyrážel brankář Macek. O minutu později se na druhé straně dostal do šance hostující Haňur, ale centrovaný míč nedokázal včas před brankářem umístit.

 

Druhý poločas začali aktivněji hosté. V 51. minutě se dočkali, velmi aktivní L.Bendík se dostal před brankáře, ale první střelu zastavilo břevno a až odražený míč úspěšně dorazil hlavou do branky. Hosté se neradovali dlouho, v 53. minutě po centru do vápna obrana Boršova chybovala a domácí vyrovnali na 2:2. Hosté získávali územní převahu a šance přibývali. Dále pokračovala ofenzivní hra, nejprve mohl vedení strhnout na stranu hostů Nídl, ale šance úspěchem neskočila. Potom hrozili domácí, ale Váša a Vosáhlo včas zažehnali. V 63. minutě se do šance dostával Brenkus, ale brankář domácích ho vychytal. Úspěšný nebyl ani L.Bendík. ObrazekGólu se hosté nedočkali ani po nepříjemném centrovaném trestném kopu Váši. V 74.minutě nachytal hostujícího brankáře z trestného kopu ze 30 metrů Jarolímek a domácí vedli 3:2. O dvě minuty později hosté opět chybovali, míč propadl na vápno mezi obránce a Vítek ze štěstím zvyšoval na 4:2. Hosté byli zaskočeni, hru ovlivnili emoce a do hry se zase dostali až šancí Haňura  v 81.minutě, kterého vychytal domácí brankář. Nejprve se do šancí dostávali hosté dvakrát  po rohu a v 84.minutě snížili Gorčicou na 4:3. A v 88. minutě se zaslouženého vyrovnání dočkali hosté L.Bendíkem.

 

Náhledy fotografií ze složky Mladé B - Boršov 4:4

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hlavu vzhůru...

(Vašáry, 14. 5. 2009 17:10)

...čeká nás zápas doma, a to s Kameňákem!!! Bude to velmi nepříjemný soupeř, určitě přijedou tak se 3-4 posilami z áčka, hrát za ně budou i kluci z předchozí zkušeností z I.A!!! Ale pevně věřím, že semkneme-li se, budeme hrát jako tým, a nebude nám chybět chuť, uspějeme!!!

Stav

(Piški, 11. 5. 2009 20:06)

Ještě něco, chybí mi větší podpora lidí kolem. Když lidi z Boršova pokřikují na "vlastní" hlava mi to nebere. Srdíčko Boršova je třeba oprášit, pozvat na domácí zápas co nejvíc lidí a předvést dobrý výkon.

???

(Piški, 11. 5. 2009 19:59)

Zápas procházel horšími fázemi bez koncetrace. Málo si na hřišti pomáháte, přesto je to škoda, byl to soupeř na pořádný ranec.

velká škoda

(Míra, 11. 5. 2009 18:00)

Měli jsme tolik šancí. Škoda, že tam ještě něco nepadlo.

škoda

(LaH, 11. 5. 2009 13:27)

škoda