Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Mladé B - Boršov 7:1

Mladé B - Boršov 7:1 (4:0) - Lerch 2, Vítek 2, Šváb, Klestil, Lískovec- Fessl

Sestava Boršov:

Machata- Macho, Brenkus, M.Bendík, Chuchel- Fessl, Haňur, Soukup- Novák (15´Ovčáček), L.Bendík (32´Kubů), Klícha

sestava5.png

 

Do velmi důležitého zápasu vstoupila obě družstva rozdílně. Domácí značně posíleni o hráče A- týmu  a naopak hosté oslabeni o zraněné hráče, nebo nedoléčené. p1160909.jpgHosté od začátku zápasu neexistovali a jediné mužstvo, které hrálo byli domácí. Ve 2.minutě hosté chybují a domácí otevírají skóre zápasu. A když v 5.minutě namazal hostující Chuchel do samostatného úniku domácím, které domácí s přehledem zakončili a vedou 2:0. Extrémně tragický začátek zápasu pro hosty završila 10.minuta, když další z řady chyb, kterou dokázali hosté vyprodukovat proměňují domácí ve třetí gól. Hosté jsou na ručník a potvrzují, že začátky zápasu absolutně nezvládají. Domácí aktivita po třetím gólu trochu opadla, hosté trochu přeskupili řady, ale stále ve tříčlené záloze nestíhají pokrývat na širokém hřišti domácí středovou řadu. Domácí toho využívají, když mají p1160928.jpgdostatek času připravovat pro své útočníky spoustu nahrávek za hostující děravou obranu. Jedna z mála šancí hostů přichází ve 21.minutě, když si na trestný kop Klíchy na zadní tyči nabíhá Haňur, ale jeho střela končí na tyči domácí branky. Prim u vápna hostů hraje Vítek a nestárnoucí Lerch. Ve 32., 33 a 37.minutě zachraňují hosty od větší pohromy zákroky brankáře Machaty. Ve 39.minutě se na druhé straně do veliké šance dostává po odraženém míči střídající Kubů, ale brankář Pešule jeho střelu chytá. Domácí před poločasem zvyšují na 4:0, když proměnili jednu z řady dalších šancí.

Druhý poločas p1160935.jpgzačíná poměrně klidněji než ten první. Domácí stále mají převahu a hosté nemají již sílu něco zásadnějšího z výsledkem udělat. Domácí postupně zvyšují stav na 5:0, 6:0. Potom se dostávají k zakončení také hosté. Míč u lajny vybojoval Kubů a na centr Klíchy nabíhá Fessl a střelou na zadní tyč kosmeticky upravuje stav na 6:1. V 81.minutě na konečných 7:1 uzavírá zkušeně Lerch, když si poradil ve dvojici ze spoluhráčem před vápnem ze čtyřmi bránícími hráči a v chůzi se dostává k zakončení.

Hosté musejí být ještě rádi, že domácí spoustu dalších šanci nevyužili. Boršov se musí hodně rychle zberchat a v dalším důležitých zápasech v boji o záchranu získávat body. Přístup k tomuto zápasu byl z jejich strany  tragický! Ještě-že si v  nedělním horkém odpoledni nenašlo na hřiště v Mladém cestu na zápas více diváků- ostuda by byla ještě více umocněna. Naopak domácí s posíleným kádrem opět oživili naději na záchranu v soutěži.

 

 

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální
 

Machata- 4,5

Macho- 3

Brenkus- 3,5

M.Bendík- 2,5

Chuchel- 3

Fessl- 3,5

Haňur- 4

Soukup- 3,5

Novák- nehodnocen

L.Bendík- 3,5

Klícha- 4,5

 

Ovčáček- 5

Kubů- 5,5

 

Náhledy fotografií ze složky Mladé B - Boršov 7:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mluvi samo za sebe..

(strupp, 11. 5. 2011 10:56)

Komentář

(Zdeněk, 10. 5. 2011 0:36)

To by se sem nevešlo :-(

??

(pablo, 9. 5. 2011 16:58)

nedivím se že neni žádnej komentář....