Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Mokré - Boršov B 0:5

Mokré - Boršov B 0:5 (0:2)- Kofroň 2, Eliáš 2, Langer

Sestava Boršov:

Vosejpka - B.Anderle, Křemen, Švejda, Lísal- V.Anderle, Kunst, Mavrodiev, Fessl- Eliáš, Kofroň

Střídal: Langer, J.Soukup, V.Pokorný, D.Soukup

 

Vzhledem k podzimní výměně hřiště se utkání hrálo v Mokrém. Do utkání lépe vstoupili hráči TJ Mokré, byť jich několik minut bylo jen 10 a dvakrát nebezpečně pronikly do obrany soupeře. V šanci se ocitl Houska, jehož tvrdou střelu ale brankář Vosejpka vyrazil na roh. Od 4´to byli ale už Boršovští, kteří převzali taktovku hry a zvýšeným nasazením si vytvořili převahu a také poměrně velké množství šancí. V 5´po pěkném individuálním průniku do šestnáctky střílel V. Anderle těsně vedle pravé šibenice Alexovi branky.
 
V 6´padl první gól, ale rozhodčí ho pro údajnou ruku Kofroně neuznal. Poté si boršovští vytvořili několik dobrých příležitostí, ale Kofroň v 9´z trestného kopu, V. Anderle ve 12´po rohu, Kofroň v 19´na dvakrát a opět Kofroň. Ve 26´po centru Fessla ještě neuspěli. Pak už ale přišli chvíle, v prvním poločase agilního Kofroně, které dvěma góly během tří minut poslal Boršov do vedení, když nejprve ve 30´ po přihrávce Fessla přesnou střelou po zemi k levé tyči (1:0) a ve 32´po centru V. Andrleho z pravé strany střelou po zemi k pravé tyči (2:0) otevřel skóre zápasu. Ve 43´potom ještě Mavrodiev střílel těsně nad branku. Do šaten šli tak po zásluze s dvoubrankovým vedením hosté.
Mokré zvýšilo aktivitu, ale branky stříleli jen hosté


Do druhého poločasu nastoupili hráči Mokrého s odhodláním nepříznivé skóre pozměnit a projevilo se to i na jejich aktivnější hře a „častějších návštěvách“ na polovině a ve vápně Boršova. Vytvořili si  i několik šancí. V 51´nedokázali dopravit míč, který poskakoval na malém vápně po asi jediné chybičce velmi dobře chytajícího Vosejpky, který nevyboxoval míč po rohovém kopu soupeře. V 60´Hrádek v dobré šanci minul branku. V 61´ se do šance dostal boršovský Kunst, který dobře postupoval do šestnáctky, ale místo střely volil nahrávku, která nenašla adresáta.
 
V 75´ po úniku Housky a centru z levé strany pěkně hlavičkoval Štumbauer, ale přesně do náruče Vosejpky. V 76´se situace opakoval a opět Houska z levé strany přihrál do šestnáctky, kde Návara míč tečoval, ale Vosejpka jeho střelu kryl. Mezitím ale ze dvou rychlých protiútoků Boršova v 70´a v 75´, kdy vždy míč zatáhl po pravé straně nejlepší hráč utkání V. Anderle a přesným centrem našel 2x v šestnáctce Eliáše, který pohodlně míč dorážel za záda Alexy (3:0, 4:0). Své nečekaně velké, ale zasloužené vítězství ještě boršovští zpečetili v 80´dalším gólem, když opět po průniku V. Andrleho a jeho přesné přihrávce Langer stanovil skóre na konečných 5:0. V 81´ mohl docílit hatricku Eliáš, ale po centru z pravé strany trefil jen brankáře Alexu. Skóre se neměnilo ani v 86´, kdy nejaktivnější hráč domácích Houska, ve snaze zavzpomínat si na 4 vstřelené góly soupeři v podzimním zápase, nedokázal ani na dvakrát z blízka trefit branku Boršova.
 
Utkání s přehledem řídil rozhodčí Stach, kterému ale oba týmy pomohly svojí disciplinovanou hrou.


Rohy 2:6, Fauly 10:9.
 
Autor: Miroslav Lysina

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výsledek

(Zdeněk, 25. 4. 2017 15:00)

Jen tak dál a více podobných výsledků.
Velmi dobře v brance Roman, záloha celá super, podpořená Víťovo výpady po křídle.
Ríša využil dvakrát svou postavu a výsledek byl na světě :-)