Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Vrábče 2:0 (1:0)- 30´Nídl, 48´L.Bendík
Hráno v Boršově- vyměněné pořadatelství

Boršov: Macek- Macho, Váša, Haňur, Vosáhlo- Šimeček (78´Dvořák), Graman (81´M.Bendík), Pokorný, Nídl- Nejedlý, L.Bendík (84´Brenkus)

Vrábče: T.Knytl- Beránek, Hejl (46´), Tvaroh, Lukš- Koclíř, Kučera, S.Knytl, Adamíček (42´F.Ohrazda), Klícha- Mach

Do derby vstoupili aktivněji domácí, hosté působili zakřiknutě a po většinu zápasu Boršov udával tempo hry. V 9. minutě zahrozil z trestného kopu Váša, ale minul. Ve 13. minutě se do šance dostával Graman, ale jeho nepřesná střela snažení zhatila. Za chvilku to hořelo před domácí brankou, ale domácí obránci ze štěstím uhájili. Potom se do šance dostal Nídl, ale jeho střela také gólem neskončila. Ve 22. minutě se po chybě domácí obrany dostával do šance hostující Mach, ale spornou situaci domácí včas zažehnali. Nejvíce to zavánělo gólem ve 27.minutě, kdy domácí Váša zatáhl míč po levé straně, přesným centrem našel volného Nejedlého, ale jeho hlavička za již překonaným brankářem Knytlem se odrazila od břevna. Minutu na to, opět minul cíl Váša z trestného kopu. Ve 30.minutě se domácí dočkali, exekutoři trestných kopů se vyměnili a z 23 metrů ho precizně zahrál Nídl a domácí vedli 1:0. Vedení domácí uklidnilo a začalo se jim lépe kombinovat, z čehož plynuly další šance. Ve 33.minutě si na centr z pravé strany naběhl domácí Nídl a hlavou opět překonal hostující brankáře, ale situace byla ofsajdová, proto se stav neměnil. Ve 38.minutě zahrozil po rohu Boršovský Pokorný. Další z trestných kopů těsně před poločasem zakončil Nídl jen do zdi.


Hned na začátku druhého poločasu hosté neuhlídali L.Bendíka a domácí vedli 2:0. V 53.minutě prostřelil z trestného kopu zeď domácí Váša, ale s prudkou střelou si poradil brankář Knytl. Chvilku na to orazítkoval z trestného kopu břevno Nídl. Na druhé straně se dostával do šance hostující Klícha, ale z velkého úhlu nezamířil přesně. Po-té hra upadla do průměru, hosté se zatáhli před vlastní vápno a zápas se dohrával v poklidnějším tempu. V 79. minutě odhlavičkoval v poslední chvíli před Haňurem S.Knytl. V 86. minutě vystřelil hezky domácí Dvořák. Tentýž hráč se dostával do šance o chvilku později, po kombinaci před vápnem se dostal sám před brankáře, ale nastřelil jen brankáře hostů. Po-té hlavičkoval nebezpečně nekrytý Pokorný. V 89. minutě nezacílil přesně domácí Brenkus a velkou šanci zazdil v 91. minutě hlavou Haňur. V průměrném zápase a po štěstí v začátku zápasu si zaslouženě Boršov uhájil výhru.


 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Vrábče 2:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář