Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Planá – Boršov 0:3 (0:0), 49. Ondřej Dvořák, 70. Jan Šimeček, 89. Roman Nídl. ŽK: 1:4. Rozhodčí: Kodl. Diváci: 80.

 

Sestava: Macek (87. Polomčák) - Dvořák, Váša, Haňur, Brenkus - Nídl, Graman (72. Macho), Pokorný, Chuchel – Šimeček (82. M. Bendík), L. Bendík

 

Druhý celek soutěže Boršov zajížděl do sousední Plané, kde se mu v minulosti výsledkově nedařilo. Začátek zápasu byl bojovný, plný faulů a poměrně vyrovnaný. Do první šance se dostal Pokorný, ale po rohu těsně minul. Ve 20.min. musel zasahovat domácí brankář po nepříjemné trestném kopu. Ve 21. min. chybovala obrana hostí, zapomněla na domácího útočníka, který se řítil sám na brankáře Macka, ale ten výborně zachránil. Ve 26. min. opět hostující brankář včasným vyběhnutím situaci vyřešil. Na druhé straně zahrozil Šimeček, ale v tvrdém souboji včas nezakončil. Potom střílel ještě nebezpečně Brenkus a slalom L. Bendíka zastavil autem až pomezní rozhodčí.

 

První změna skóre přišla ve 49. min., po centru L. Bendíka, odvracela domácí obrana míč, ale ten se dostal za hranicí vápna k volnému Dvořákovi, který hezkou střelou na zadní tyč otevřel stav. V 54. min. mohlo být vyrovnáno, centr Fujdiara nepřesně umístil domácí stoper a za ním další spoluhráč byl ve vyložené šanci zaskočen. Na druhé straně utekl L. Bendík, ale domácí brankář ho vychytal. V 57. min. prodloužil L. Bendík na Chuchela, který v pádu skóroval, ale gól nebyl uznán pro milimetrový ofsajd. V 70. min. chybovala domácí obrana, kterou potrestal přesným zakončením Šimeček a zvyšoval na 0:2. Potom si zachytal i hostující brankář, když si poradil se střelou z vápna a dobře vyrážel střílený centr a následnou dorážku. Od této chvíle domácí polevili a hosté výraznou převahou dávali tušit narůstající skóre. Největší šanci v 86. min. připravil pro Haňura L. Bendík, ale k překvapení všech se zvýšení vedení hosté nedočkali. A hned v 87. min. se dostal do veliké šance až před brankáře Plané L. Bendík, ale jeho střela těsně minula bránu. O minutu později si Nídl pohrál na vápně s obranou domácích, připravil míč Machovi, ale jeho střela šla těsně vedle. V 89. minutě na konečných 0:3 upravil Nídl, když po průniku a centru Michala Bendíka zakončil odražený míč. Chvilku nato ještě musela domácí obrana včas zastavit nebezpečný průnik M. Bendíka. Hosté si zaslouženě odvážejí tři body, při důležitých šancích domácích je podržel brankář Macek.

 

Náhledy fotografií ze složky Planá - Boršov 0:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodnocení

(Piški, 26. 4. 2009 1:01)

Zodpovědný výkon