Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




N.Hrady - Boršov 5:2

N.Hrady - Boršov 5:2 (2:1)-  za hosty: 43´Hubschmann, 47´Chuchel

Sestavy:

N.Hrady: Winsberger- Kollmman (11´Soubusta), Hrbáček, Domanský, Silmbrod- Bazal, Víť.Jelínek, Zajac, T.Jelínek- Marhoun, Brousek

Boršov: Machata- Fessl, Švejda, Nejedlý, Lepieš- M.Bendík, Světel, Chuchel, Soukup (34´Trs)- Macík (74´Kofroň), Hubschmann (86´Šimeček)

sestava7.jpg 

 

Smolný zápas začal mírnou převahou domácího celku. Po první šanci ze strany domácích, kdy se domácí útočník dostal po chybě před brankáře Machatu se dostávali do šancí i hosté. Tu největší neproměnil Macík, když postupoval sám na brankáře. Domácí se dostali do vedení po centru z levé strany a hlavičce k tyči. Po půlhodině hry domácí zvyšují vedení, když rozběhnutého útočníka nestíhá přebrat hostující obrana a ten prostřeluje brankáře. Hosté korigují po rychle rozehraném trestném kopu M.Bendíka, který zakončuje za překvapenou domácí obranou Hubschmann a snižuje na 2:1. Na začátku druhého poločasu hosté vyrovnávají. Trestným kop Hubschmanna, trefuje přesně  Chuchel a je vyrovnáno 2:2. Po vyrovnávacím gólu hosté mají více ze hry a tlačí se do dalšího zakončení. Bohužel pro ně přišlo poměrně brzké vyrovnání, když po jedné standardní situaci v 57.minutě domácí opět vedou, když důroz domácích slaví úspěch. Další gól domácích přichází v 64.minutě, když přichází gól přímo z rohu 4:2! Hosté více otevřeli hru a tak domácí se snáze dostávají do brejků a jsou nebezpečnější. Poslední gól domácích přichází po odraženém míči, do kterého se opřel domácí hráč a uzavírá skóre zápasu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krize :-(

(Zdeněk, 8. 10. 2012 11:41)

Jak s ní naložíme?

Re: Krize :-(

(Malej Kája Chuchlů, 9. 10. 2012 11:39)

Překonáme;)