Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- N.Hrady 3:4

6. 9. 2009

Boršov- N.Hrady- 3:4 (2:1)- Chrášťanský, Jirkovský, Ovčáček- Tomášek 2, Dorotovič, Tuscher

Sestava Boršova-

Skopec- Seethaler, Mareš, Anderle, Doskočil- Chrášťanský, Jirkovský, Bíba, Ovčáček (K)- Luppi, Sedlák                    

střídali: Kaisler,Petřík,Záveský,Kupec     

                                         

Do začátku vstoupili lépe domácí. A hned ve 4 .minutě využili svou aktivitu, když se jim povedlo otevřít skóre. Trestný kop Chrášťanského z boku hranice vápna, skončil míč u zadní tyče hostující branky a domácí vedli 1:0. Domácí se dále pokoušeli o zvýšení skóre. ObrazekA i přes výškovou nevýhodu, hrozili po standartních situacích. Postupně se hra vyrovnala a hosté ve 25. minutě vyrovnali i stav 1:1. Potom střílel nebezpečně domácí Ovčáček. Hosté kontrolovali nebezpečným kontrem, ale domácí obrana včas zažehnala. Domácí se dočkali ve 44.minutě, když si hostující brankář nevěděl rady s polovysokou střelou Jirkovského a sám si jí srazil do sítě 2:1.

Do druhého poločasu vstoupili hosté jako vyměnění, získali územní převahu. Naopak domácí působili unaveně, jako kdyby si v poločasové přestávce šli zaběhat. Hosté využívali šikovných kolmicí za obranu domácích. A zaslouženou odměnou jim byl vyrovnávající gól na 2:2 po chybě v domácí obraně ve 47.minutě. Domácí se potom vzchopili a hru vyrovnali. Z domácích si zaslouží pochvalu hlavně neúnavný a velmi dobře hrající Chrášťanský. A v době kdy vypadalo, že soupeře zatlačí, jim byla osudná 61.minuta. Nepříliš prudkou střelu tečoval před brankářem Skopcem obránce a hosté prvně vedli. Domácí hru otevřeli, ale hosté nebezpečnými brejky hrozili dále a domácí k ničemu nepouštěli. ObrazekPo trestném kopu domácí nepokryli odražený míč a hosté přidali pohodlně čtvrtý gól. Potom oba týmy zkoušeli, jak pevné jsou v Boršově branky, hosté dvakrát trefili tyč. Na druhé straně v 84. minutě prudký centr Ovčáčka končí na tyči. V 90.minutě se domácí dočkali alespoň snížení, když to Ovčáček zkusil z druhé strany a biliárově od tyče snížil na konečných 3:4.

Zasloužené vítězství hostů. Domácí po solidním poločase, nezastihli úvod druhého a to se jim vymstilo. Hosté po poločase získali převahu a vedení uhájili.

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov- N.Hrady 3:4

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář