Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Velešín-Boršov 2:0

A jeto tady!Naši Dorostenci zajíždí na hřiště Velešína.Dokážou znovu uspět?Zápas se odehraje na hřišti Velešína 29.5.2011 od 10:00hod.

Velešín-Boršov 2:0 (1:0)

Sestava Boršov:

Skopec- Lísal, Anderle, Kubů, Mareš- Múller, Hubschmann, Bíba, Kofroň- Sedlák, Ovčáček

Střídali: Kaisler, Petřík, Lipš

ČK 0:1 Ovčáček

Dorost nezvládl zápas ve Velešíně.Když od začátku zápasu rozhodčí nadržoval domácím.

 

"V 7.minutě se k prudké střele dostal hostující Hubschmann, ale domácí brankář jeho střelu zkrotil. Hosté překvapivě přenechávají hru domácím, nedaří se jim nahrávky. p1170070.jpg Ve 12.minutě pronikajícího hostujícího Bíbu zastavuje před vápnem domácí obrana. V 18.minutě dlouhý nákop od vlastní branky špatně nahrává Bíba na Hubschmanna, míče se ujali domácí a po dlouhé nahrávce za obranu hostů byl důraznější domácí útočník než hostující Anderle a střelou podél vybíhajícího brankáře otevírá skóre 1:0. Ve 21.minutě se prodral do zakončení hostující Sedlák, ale na poslední chvíli stačili domácí obránci střelu zblokovat. Před hostující brankou zachraňuje po rychlém brejku a centru z pravé strany ve skluzu hostující Anderle.Ve 27.minutě opět odvážně vniká do vápna mezi obránce hostující Sedlák, ale čtvrtý obránce v řadě ho včas zastavil a zablokoval na střelu na roh. Široké hřiště, jako by okleštilo vlastní způsob hry hostů. p1170072.jpgVětšina hráčů se nenabízí a tak veškerá hra vázne. Po půl hodině hry chybuje  hostující obrana, ale domácího útočníka zastavuje v šanci obránce Lísal. Ve 34.minutě hrozí opět domácí. Po pravé straně přichází další šance domácích, obránci Kubů a Petřík nestihli soupeře včas zastavit a tak šanci musí likvidovat až brankář Skopec. Hostující obránci se více soustředí na míč, než na bránění samotného soupeře a tak když míč nestihnou zastavit, tak útočníka mají již daleko za zády :-(. Potom se k zakončení dostává po rohu Hubschmanna Bíba, ale jeho zakončení jde vedle".

V prvním poločase se mi z hostů nejvíce líbil Sedlák, přestože se hra celého týmu nedařila, tak makal, jezdil po zadku a nic nevypouštěl. Svým přístupem jednoznačně převyšoval ostatní.

Na druhý poločas jsem tam nebyl :-)

 

Náhledy fotografií ze složky Velešín - Boršov 2:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář